The Others İçerdekiler, dışardakiler

İçerdekiler, dışardakiler

06.04.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

İçerdekiler, dışardakiler

İçerdekiler, dışardakiler

İçerdekiler, dışardakiler

Şu "Biri Bizi Gözetliyor"da biri kural hatası yapıp elense de, içeri ben girsem... Dans ederim, krepon kağıdından şekiller yapıp evi süslerim, aval aval dolaşırım, hatta piyanomu oraya taşır; sabah akşam "Mastika" çalarım. Ve mesela 300 gün orada kalabilirim. Alacaklılar da beni gözetler.

Ahmet Çakmak isimli vatandaşın yazar kasayı Başbakan Ecevit'e doğru fırlattığı görüntü... İHA muhabiri bu kişiyi gözetim altına almış ve bir şey yapacağını sezinlemiş. Onun için baştan sona olayı takip etti... Tarihe imzasını atacak bir görüntü başarısını yakaladı.

"Kamer Genç'i beğeniyorum. Cesur, atak. TBMM TV'den izlediğim kadarı ile..." Deniz Akkaya onunla röpartaj yapmak istiyor. Kamer Genç ise "Tanımıyorum, ama güzeldir" diyor Deniz Akkaya için... Eee, medyatik röportaj da böyle pazarlanır.

Bir öneri; "Televole"ler kaldırılsın. Bugünlerde milletin kafası acayip bozuk. Benden söylemesi. Bu gerçeği değiştirir mi? Hayır, eğlenen eğlenir, meyve tabağı gönderenler, yine gönderir ve hatta şampanya patlatanlar yine patlatır da biz görmeyelim...

Fatih Ürek kokain kullandığı için Türkiye'den özür diledi. Niye dilesin? Hortumladı mı Türkiye'yi? Yoo... Kokain kendi kararı. Sanırım kendi vücudundan özür dilemesi daha doğru olurdu. "Hem kokainman, hem homoseksüel"... Mehmet Gül magazin dünyasının "milliyetçi" yorumcusu... Erkeklerden kurulu partiler ne yaptı?

MMC iki aydır çalışanına para ödeyemiyor. Kanalı yaklaşık 2 milyon dolara Mahsun Kırmızıgül'den alan Ulus Müzik sıkıntıda anlaşılan!