The Others İş dünyasından kısa... kısa...

İş dünyasından kısa... kısa...

25.11.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

İş dünyasından kısa... kısa...

İş dünyasından kısa... kısa...

İş dünyasından kısa... kısa...

Superonline’da yeni yüzler
Superonline’da yeni atamalar yapıldı. Superonline’ın Pazarlama Müdürlüğü görevine Utku Alptekin, Kurumsal Çözümler Sektör Satış Müdürlüğü görevine Tufan Özdoğan, Hosting Servisleri Müdürü görevine ise Ersun Ersoy getirildi. Şirkette Kurumsal Çözümler Direktörlüğü’ne bağlı olarak çalışacak olan Alptekin, daha önce Procter and Gamble AŞ.’de Satış Müdürlüğü ve Corbuss AŞ.’de Pazarlama Müdürlüğü görevinde bulunmuştu. Özdoğan ise, daha önce Pepsi-Cola ve Netone’da benzer sorumlular üstlenmişti. Ersun Ersoy da daha önce Koç.net’de yönetici olarak görev yapmıştı.

Bir bilişimciyi de siz okutun
Türkiye’nin bilgi toplumuna geçiş sürecini hızlandırmayı kendine amaç edinen Türkiye Bilişim Vakfı (TBV), başarılı bilgisayar mühendisliği öğrencilerine burs vermeye devam ediyor. Kaynakların yetersizliği nedeniyle bu yılki 200 burs başvurusundan şu anda ancak 35 tanesini karşılayabildiklerini, diğerlerine katkı sağlayamamanın üzüntüsünü duyduklarını belirten TBV Başkanı Faruk Eczacıbaşı, ’Başarılı bir öğrenciye destek için bir gece yemeğe çıkmayalım’ diyerek, kamuoyunu daha fazla öğrenciye burs verme imkanını yaratmak için desteğe çağırdı. Kampanyaya katılmak isteyen kişi ve kurumların www.tbv.org.tr’yi ziyaret ederek katkısını belirtmesi yeterli olacak.

Geleceğin tasarımcıları seçildi
Vestel ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu’nun birlikte düzenlediği Altın Gönye 2001 - Endüstriyel Tasarım Öğrenci Yarışması’nı, bu yıl 39 puanla ODTÜ’den Gökhan Muray, Damla Özer ve Sultan Kayğın kazandı.