The Others İş dünyasından kısa... kısa...

İş dünyasından kısa... kısa...

18.11.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

İş dünyasından kısa... kısa...

İş dünyasından kısa... kısa...

İş dünyasından kısa... kısa...

Middlesex’den öğrencilere yeni fırsatlar
Middlesex Üniversitesi, Şubat 2002’de eğitim programına başlamak isteyen öğrencilere bir fırsat daha sunuyor. Üniversite kendi bünyesinde yer alan herhangi bir yüksek lisans programına kabul edilen ögrencilerine burs imkanı tanıyor. Uygulanacak olan burs, üniversitenin ders ücretinden yapılacak bin ile bin 500 sterlinlik indirim niteliğinde olacak. İlgilenen öğrenciler üniversitenin www.middlesex-university.com veya Edcon Eğitim Danışmanlığı’nın www.edcon.com.tr-edcon@escortnet.com adresinden bilgi alabilirler.

Borsacılar için CV bankası kuruluyor
Borsa Yatırımcıları Derneği (BORYAD) aracı kurum çalışanlarına yönelik olarak bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, piyasadaki eğitim ve etik anlayışı standardını yükseltmek amacıyla eğitim seminerleri, kariyer geliştirme merkezi, CV Bankası ve iş hukuku danışmanlığı hizmetlerine başlanacak. Temel Borsa, Temel Analiz, Teknik Analiz, Klasik Portföy Yönetimi, Risk Yönetimi ve Sermayi Piyasası Hukuku ve Mevzuatları gibi çeşitli alanlarda verilecek seminerlerin yanı sıra, aracı kurum çalışanlarına yönelik bir CV bankası oluşturulacak. Aracı kurum çalışanları, CV’lerini internet yoluyla www.boryad.org adresine gönderecek.

Hızlı okuyun daha iyi anlayın
Yeni geliştirilen ‘Hızlı Okuma ve Etkin Öğrenme’ tekniğiyle 4 kat daha hızlı okuyabilir ve % 25 daha iyi anlayabilirsiniz. Üstelik bu tekniği öğrenmek için ayırmak zorunda olduğunuz zaman sadece 15 saat. Ayrıntılı bilgi için 0 216 418 17 50 - 0 216 330 85 95 nolu telefonları arayabilirsiniz.

Turk Nokta Net’e yeni genel müdür
TURK NOKTA Net’te Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Ziya Erdem, Genel Müdür olarak atandı. Genel Müdür Yardımcılığı görevini ise, daha önce de bu görevi yürüten Başar Başaran sürdürecek. Üniversite eğitimini 1984 yılında ABD’de tamamlayan Ziya Erdem, 1996 yılından bu yana teknoloji sektöründe üst düzey yöneticilik yapıyor.

Rotaryan eşlerinden çocuk köyüne yardım
LEVENT Rotary Kulübü, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı tarafından kurulan ve korunmaya muhtaç 94 çocuğun barındığı Bolluca Çocuk Köyü’ne kışlık giyecek ve yiyecek yardımı yaptı.

Arena ekibi ‘sezona hazır’
ARENA Bilgisayar, yoğun satış olacağına inandığı kasım-şubat aylarında müşteri ve tedarikçilerine en iyi hizmeti vermek amacıyla satış ekiplerine eğitim verdi. Tüm bölgelerden yaklaşık 100 kişinin katıldığı eğitimi, Arena ürün müdürleri ve çeşitli üreticilerin eğitimcileri sundu.