The Others İş dünyasından kısa kısa...

İş dünyasından kısa kısa...

16.04.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

İş dünyasından kısa kısa...

İş dünyasından kısa kısa...

İş dünyasından kısa kısa...

E-RİSK VE E-DENETİM TARTIŞILACAK
Türkiye İç Denetim Enstitüsü’nün, 3 - 4 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceği kongrenin bu yılki konusu 'E - Risk ve E - Denetim'. Yapı Kredi Plaza Konferans salonunda gerçekleştirilecek Kongre’nin bu yılki oturumlarında ayrıca 'Kriz ve stres yönetimi', 'Banka ve şirket birleşmelerinde risk yönetimi ve iç denetimin rolü', 'Elektronik ortamda yolsuzluklar ve iç denetim', 'E - Ticaret ve iç denetim', 'E - Risk ve iç denetim' konuları tartışılacak.
Kongrede Türkiye İç Denetçiler Enstitüsü Başkanı Ali Kamil Uzun evsahipliği yapacak.

Compaq’tan iş fırsatı
Bilişim sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Compaq, Ankara ve İstanbul ofislerinde görevlendirilmek ve bilişim sektöründe uzman olarak yetiştirilmek üzere Uzman Yardımcısı (Trainee ve Associate) kadroları açtı.

Microsoft Türkiye’den ABD’ye transfer
Microsoft Türkiye’nin başarılarında imzası olan isimlerden İnternet Grup Müdürü Mustafa Kılıçaslan, Microsoft’un Seattle’daki merkezinde firmanın dünya çapında işbirliği yaptığı şirketlerden sorumlu olacak. 5 yıldır Microsoft Türkiye Ofisi’nde görev yapan Kılıçaslan, Seattle’da Global Şirket Yönetimi Çözümleri Grubu’nda İş Geliştirme Müdürü olarak görev alacak.

Ogilvy & Mather 2000’in en iyi ajansı
Reklam, halkla ilişkiler, medya satın Alma, interaktif pazarlama dallarında hizmet veren Ogilvy & Mather, dünyanın en önemli iletişim dergilerinden AdWeek tarafından, 2000 yılının 'En iyi Entegre Ajansı' seçildi. Ogilvy & Mather ayrıca, 2000 yılındaki başarılı çalışmalarıyla PR Week ve Print dergilerine de konu oldu.

SGS Türkiye, Eroğlu’na emanet
Ekspertİzlİk ve belgelendirme alanlarında 140 ülkede 850 ofisi ve 30 bin çalışanı ile faaliyet gösteren SGS’nin Türkiye Ofisi SGS Supervise Gözetme Etüd Kontrol Servisleri AŞ.’nin genel müdürlüğü görevine, daha önce SGS Kazakistan Ofisi’nin genel müdürlüğünü yürüten Mehmet Eroğlu getirildi.

İlk 'DHL Service Point' D&R’larda
HIzlI hava taşımacılığı alanında faaliyet gösteren DHL, farklı müşterilerinin taleplerine cevap vermek amacıyla dünyü çapında başlattığı Physical Channels projesini Türkiye’de de D&R Mağazaları işbirliği ile lanse etti. 'Dünyaya Ulaşım Noktanız' sloganıyla çalışacak olan 'DHL Service Point' stantları ilk aşamada D&R’ın Etiler, Erenköy ve Nişantaşı mağazalarında hizmete girdi.