The Others İşin sırrı nabızda

İşin sırrı nabızda

10.04.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bugün Kanal D’de yepyeni bir yarışma başlıyor: ‘Koltuk’

İşin sırrı nabızda

İşin sırrı nabızda

Bugün Kanal D’de yepyeni bir yarışma başlıyor: ‘Koltuk’

Kanal D’de bu gece iddialı bir yarışma programı başlıyor: "Koltuk"... Halen ABD ile Yeni Zelanda’da yayınlanan ve izleyici rekorları kıran yapım İngiltere, Fransa, Almanya, İspanya ve Avusturya’da da izleyicinin karşısına çıkacak.

‘Heyecan limiti’ni aşma!
Osmantan’ın sunduğu yapımın özelliği yarışmacıların kendilerine karşı yarışması... 250 milyar ödüllü programın can alıcı noktası, yarışmacıların oturdukları koltukta, heyecanlarına hakim olarak belirlenen nabız ortalamasını aşmaması. Kalp atışları "heyecan limiti"ni aşan yarışmacı, nabzını normale getirinceye kadar geçen her saniye, başlangıçta aldığı avanstan para kaybedecek...
KANAL D / 20.35

Eski eşler kulübü
EŞLERİNDEN ayrılmış üç kadın ve eski kocalarının maceraları... Gani Müjde’nin yazdığı, Erdoğan Engin’in yönettiği "Bayanlar Baylar"ın kadrosunda sinema, tiyatro ve müzik dünyasının ünlüleri bir araya geliyor. n KANAL D / 22.00

Barak, ‘Anahtar’da
İsraİl’le Filistin arasında yapılan son Camp - David zirvesinin iki kahramanından biri olan eski Başbakan Ehud Barak, "Anahtaröda Mithat Bereket’in sorularını yanıtlayacak.
NTV / 23.05

Savaşın yansımaları
FİKRET Bilâ, Sedat Ergin ve İsmet Berkan, "Filistin"i masaya yatıracaklar. "Savaşın, ABD’nin Irak planlarını altüst edip etmediği", "Ecevit’in ‘soykırım’ sözünün yankıları" konu başlıkları.
CNN TÜRK / 22.45

Sezer’in mal varlığı
CUMHURBAŞKANI Ahmet N. Sezer’in malvarlığının ve Köşk için yapılan harcamaların medyada işlenişi tartışılıyor. Konuklar, Prof. Dr. Zafer Üskül, Milliyet Okur Temsilcisi Yavuz Baydar ve gazeteci Hıncal Uluç.
TV8 / 23.00