The Others Kameraların mahalle kavgası

Kameraların mahalle kavgası

26.08.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kameraların mahalle kavgası

Kameraların mahalle kavgası


  Yan taraftaki haberin görüntülerini sanırım izlemişsinizdir. Reyting uğruna muhabir arkadaşların ne hallere geldiğini gördük hep beraber. Aslında ben bu tarz rekabet ortamlarına yabancı değilim. Yazılı basında da kendi koşulları içinde bu tarz olaylar olmuyor denemez. Vatandaşı pencereye çıkarıp "hadi bir daha atlat, nasıl düştüğünü çekeyim" diyen, sonra da vatandaşa atlatıp kolunu kırdıran muhabir arkadaşlarımız anlatılırdı! Ama görsel olunca tabii işin rengi değişiyor. Kamera giriyor işin içine ve bu haber için yapılan mahalle kavgasının görüntülerini izlemiş oluyoruz. Böylece haber bültenlerinde her alanda "bu ne rezaletler" görüntülerine bir yenisi eklenmiş oldu. Kendi kendimizin durumu da haber yapılmış oldu. Ama bu, iki kanalın sorunu değil. Her an farklı bir şekilde bir başkası yakalanabilir. Hele Show bunu altında kalmaz bana göre, o gizli kameraları ile rakip kanalın bir görüntüsünü yakalamak için uğraşır diye düşünüyorum!

  İstanbul'dan Ankara'ya yürüdü. Çiçekler verildi kameralar takip etti. Sonra Ankara'da pek bir şaşalı karşılandı. Baktı milletvekilleri haberciler peşinde, fırsat bu fırsat elini çabuk tutan bir partimiz Boray Uras Bey'i Ankara'nın girişinde karşılayarak bir puan öne geçti. Ve şimdi... Tıs yok. Trafik yasası vs... Bağdat Caddesi Cem Teoman'ı yuttu. Ona vuran G.K. da serbest bırakılmış. Kimler araba sürüyor bu Bağdat Caddesi'nde babaları devleti soyan ya da ihalelerde milletvekilleriyle içli dışlı olan, hatta belki de eroin paylaşımında polisi de görenlerin çocukları olmalı!

  Ebru Akel popüler müziğin başarılı isimlerinden Kenan Doğulu'nun sevgilisi. Son zamanlarda araları limoniymiş. Ebru Hanım yeni bir dizi çekiyor. Bu durumu tanıtım kokteylinde kendisine sordular. Ailesinin ve arkadaşlarının olduğunu söyledi. Yani onlara vakit ayıramama durumu varmış. Hep böyle olur. Bizim popüler isimler ayrılmaya kalkınca aile ve arkadaşlara olan aşkları depreşir. Canım ne ilgisi var. Hepsi bir arada gidebilir. Ama açık açık söylenmeli. Söylenmeli ki bizde rahat edelim!