The Others ‘Karanlıktaki Silah’

‘Karanlıktaki Silah’

27.08.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

‘Karanlıktaki Silah’

‘Karanlıktaki Silah’



Bu akşam CNN TÜRK’ün "Perspektif" kuşağında 17 Kasım terör örgütü incelenecek. Nur Batur’un hazırladığı "Karanlıktaki Silah: 17 Kasım" adlı araştırma, Yunan teröristlerin eylemlerini ve kurban yakınlarının tanıklıklarını ekrana getirecek.

İlk kez konuşuyorlar
İki bölüm halinde hazırlanan araştırmada 17 Kasım’ın hangi Türkleri, Amerikalıları ve Yunanları hedef seçtiği ele alınacak. Eşi sokak ortasında öldürülen eski Yunanistan Başbakanı Konstantin Mitsotakis’in kızı Dora Bakoyyanis, öldürülen Türk diplomat Haluk Sipahioğlu’nun eşi Özden Sipahioğlu, bombalı saldırıdan kurtulan Büyükelçi Deniz Bölükbaşı, ilk kez CNN TÜRK’te Nur Batur’a konuşacak.
CNN TÜRK / 22.05

GÜNAY Karacaoğlu, Janset, Ruhi Sarı, Mehmet Aslan ve Kayra Şenocak’ı buluşturan "Yarım Elma"da Gonca’yı hayati bir tehlike bekliyor:
Gonca’nın mahkemelik olduğu belalısı Balta, davanın görüleceği gün hapisten kaçar. Bunu öğrenen kahramanlarımız, Gonca’yı korumak için seferberlik ilan eder!
KANAL D / 20.35

Cüneyt Özdemir ve Soner Yalçın’ın programı "beşN birK", Datça’da üçüncüsü düzenlenen Can Yücel’i Anma Şenlikleri’ni canlı yayınla ekrana taşıyor. Nazım Hikmet ve Ece Ayhan’ın da anıldığı etkinliğe Küçük İskender, Genco Erkal ve Derya Alabora gibi birçok aydın katılıyor.
CNN TÜRK / 21.10

İpek Tenolcay’ın sunduğu "Alemöde bu hafta, Rahmi Koç’la denizde yapılan röportaj izlenebilir. Haberler arasında bir firmanın tanıtımı için Türkiye’ye gelen manken Adriana Karembeu göze çarpıyor. "Alemöde ayrıca ailesi ve yakınları, Üzeyir Garih’siz geçen bir yılı anlatacaklar.
SHOW / 01.00