The Others Karaoğlan zamanı

Karaoğlan zamanı

20.09.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Karaoğlan zamanı

Karaoğlan  zamanı



Karaoğlan  zamanı
Kanal D’nin bu yılki en önemli yerli dizilerinden biri "Karaoğlan"... Suat Yalaz’ın çizgi romanından TV’ye uyarlanan dizide başrolü Kaan Urgancıoğlu oynuyor. Kadroda Serdar Gökhan’dan Tuba Ünsal’a, Özlem Tekin’den Sümer Tilmaç’a kadar birçok ünlü isim var.

13. yüzyıla yolculuk
Görsel efektleriyle iddialı "Karaoğlan"ın ilk bölümünü Abdullah Oğuz yönetti. İkinci bölümden sonra kameranın arkasına Cem Akyoldaş geçiyor. Dizide, 13. yüzyılın Orta Asya’sında babası Baybora’yla beraber kötülere savaş açan Karaoğlan adlı Uygur Türk’ünün maceraları anlatılıyor. Şevval Sam’ın konuk oyuncu olacağı ilk bölümde, diğer kahramanları tanımak mümkün.
KANAL D / 20.30

Taha Akyol’un "Eğrisi Doğrusu" programına AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan konuk oluyor. Erdoğan, Yüksek Seçim Kurulu kararından sonra ne yapacağını anlatırken, "sağ, sol ve İslam" gibi kavramları değerlendirecek.
EĞRİSİ DOĞRUSU / CNN TÜRK / 22.05

• Frekans: Serdar Öztop, enstrümantal albümünü anlatacak. CNN TÜRK / 10.45
• beşN birK: Cüneyt Özdemir, Aya İrini’deki "Bach Günleri"ne bağlanacak. Diplomat Necati Utkan’ın oğlu DJ Yakuza’nın yanı sıra DJ Erol Derviş de "Bach Günleri"ne katılıyor. CNN TÜRK / 20.00
• Koçum Benim: Yeni bölümler başlıyor. TRT 1 / 20.45
• Yorumsuz: Burhan Şeşen’in canlı yayın konuğu, İlhan Şeşen. TV8 / 21.00
• Kısa Devre: TRT’den bir yerli dizi daha... Engin Alkan ve Nazlı Tosunoğlu başrollerde. TRT 1 / 21.35