The Others Kazayı da bikiniyle mi yaptı?

Kazayı da bikiniyle mi yaptı?

08.09.2008 - 00:01 | Son Güncellenme:

Sanatçı Tuba Büyüküstün, bu yaz Bodrum- Türkbükü'ndeki 'bikinili' görüntüleriyle dizilerdeki şöhretini magazin ekranlarına taşıdı, Eda Taşpınar ve Süreyya Yalçın'la yarıştı.

Kazayı da bikiniyle mi yaptı

Güzel oyuncuyu tanımayanlar da kariyerinden daha fazla öne çıkan vücut hatlarını televizyonlar sayesinde öğrenmiş oldular! Tuba Hanım Bodrum'da bir de kaza atlatmış.
Ezgi Tuna adlı okurumuz haberde kullanılan fotoğrafı eleştiriyor:
"25 Ağustos 2008 tarihli Milliyet gazetesinin Cafe ekinde ilk sayfada yer alan 'Tuba'ya nazar değdi' başlıklı haberle ilgili olarak yazıyorum. Haber içeriğinde Tuba Büyüküstün isimli oyuncunun direksiyon hâkimiyetini kaybederek kaza ve şok geçirmesi yer alıyor. Haberle birlikte verilen haberin iki katı büyüklüğündeki resimde ise Tuba Büyüküstün'ü bikinisiyle güneşlenirken yarı çıplak bir halde görüyoruz.
Kadın vücudunun bu denli gereksiz yere, durumla ve haberle alakasız bir şekilde, dikkat çekme ve sözde renk katma amacıyla kullanımını kınıyorum. Üstelik söz konusu bir trafik kazası haberi olmasına rağmen gazetenizin ve haberi yapan kişinin yarı çıplak bir resim kullanma konusundaki ısrarı oldukca rahatsiz edici. Bilindiği gibi medyada kadının yer alış şekli ve kadın vucüdunun gereksiz kullanımı kadın hakları ve toplumun kadına bakışı açısından büyük önem taşımakta. Umarım Milliyet gazetesi ve çalışanları haberleri hazırlarken bu sorumluluğu üzerlerinde hisseder ve haberin içeriğine uygun resim seçme konusunda daha dikkatli davranabilirler.”
Okurumuz, genç sanatçıyla ilgili 'Kazayı da bikiniyle mi yaptı?!' diye eleştirmekte haklı.
Eski Günaydın'ın çıktığı yıllarda Babıâlı'de 'Cinayet haberine bile yakışıklı resim konulurmuş!'
Söz konusu Tuba'nın güzelliği olunca kaza teferruat kalıyor.