The Others Kazım pes ediyor

Kazım pes ediyor

13.06.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Söz engellilerde

Kazım pes ediyor



     

     Kylie Minogue göze hitap edecek.
     OlIvIer Martinez ile evlendi, "Spinning Around" ve "Can't Get You Of My Head" ile işleri iyi gitti... Kylie Minogue'dan bahsediyoruz. Plak şirketi EMI ile (üç yıllığına 800 bin pounda anlaşmıştı) bu iki şarkısı tutunca 80 trilyonluk bir yeni anlaşma daha yaptı. Şu an piyasanın en pahalı şarkıcısı. Konseri Dream TV'de... Alan razı, satan razı...
     DREAM TV / 22.00

     FREKANS
     Bülent Ortaçgil albüm çıkarıyorsa olay var demektir. Önemlidir Ortaçgil'in albümü. Sanatçı, "Frekans"ta anlatacak yenilikleri.
     CNN TÜRK / 18.30

     YORUMSUZ
     Burhan Şeşen "amca"sını konuk ediyor. "Şimdi Ben Şarkıları Kime Söyleyeyim" albümü, Şeşen'in bir önceki albümünün devamı gibi... İlhan Şeşen'i canlı performansta izleyeceğiz.
     TV8 / 21.00

     EBRU GÜNDEŞ SHOW
     CİGULİ'yi seviyorum... Ne kadar "popüler" işler yapsa da derinden derinden farklı olduğunu hissettiriyor. "Underground" bir havası olduğu kesin. Mekân her ne kadar "Ebru Gündeş Show" olsa da alıverdim sayfaya!
     TGRT / 21.30

     BİR BAŞKA GECE
     "Mustafa Erdoğan eşliğinde Anadolu Ateşi"... Metin böyle geldi "Bir Başka Gece" programından. Olay dans gösterisi; yaratıcısı Mustafa Erdoğan tamam da "eşlik" mi etmesi gerekiyor? Çocuklar yollarını bulamıyorlar mı? Olayı hafifletiyor böyle tanıtımlar. Programda ayrıca Kibariye ile yeni albümü sayesinde yeniden sesini duymaya başladığımız İzel (ki gerçekten iyi bir ses) sizlerle olacak.
     TRT 1 / 23.00

     KONSER: AC/DC
     1973 yılının aralık ayından bu yana mevcutlar; AC / DC... Dile kolay tam 30 yıl. AC / DC demek Bon Scoot demekti. 1980 yılında Londra'da kız arkadaşıyla birlikte otomobilde hayata veda etti. İçkiden sızmış ve kusmuklarıyla boğulmuştu. "Cehenneme Giden Otoban"da (1979'da çıkardıkları albümün adı) sonsuzluğa gitmişti Scoot. Fazla söze gerek yok. Bu akşam konserleri var...
     CNBC-E / 01.00


     Şevval Sam ve Nejat İşler'in oynadıkları "Gülbeyaz"da Kazım, Gülbeyaz ve Kadir'e artık onların kavuşması için elinden geleni yapacağını söyler. İlk adım olarak da Beyaz Nine ile Demir Ağa'nın yıllar önce birbirlerine kaçtığını anlatır.
     KANAL D / 22.00



     Cüneyt Özdemir ve Soner Yalçın imzalı "beşN birK", bugünkü bölümünü engellilere ayırdı. Programda engelliler muhabir olacak, kendi sorunları hakkında röportajlar yapacak.
     CNN TÜRK / 22.00



     BeyazIt Öztürk bu hafta iki konuk ağırlıyor: "Civciv" albümüyle hayranlarının karşısına çıkan Gökhan Özen ile kartvizitine oyunculuk ve sunuculuktan sonra, yeni çıkardığı yemek kitabı ile "yazar"lığı da ekleyen Pınar Altuğ.
     KANAL D / 23.15