The Others ‘Kınalı Kar’da bir gönüllü

‘Kınalı Kar’da bir gönüllü

24.09.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

‘Kınalı Kar’da bir gönüllü

‘Kınalı Kar’da bir gönüllü



Kanal D’nin yeniliklerinden biri de "Kınalı Kar"... Başrollerini Emrah’la Özlem Conker’in paylaştığı dizi, cumartesi akşamı izleyiciyle tanıştı. Kaçıranlar için bu akşam bir fırsat daha var.

Güçlü kadroSenaryosunu Gamze Özer’le Özgür Evren’in yazdığı, Taner Akvardar’ın yönettiği "Kınalı Karöda Mustafa Avkıran, Engin Şenkan, Nurseli İdiz ve Seren Fosforoğlu’nun yanı sıra kalabalık bir oyuncu kadrosu rol alıyor.Dizide, Kınalı Kar köyüne öğretmen olarak giden Ali adlı zengin gencin öyküsü ve köyde edindiği yeni çevre anlatılıyor.KANAL D / 21.45
Haluk ‘light erkek’ olursa
"Çocuklar Duymasın"ın yeni bölümü bu akşam ekranda. Bu bölümde Haluk "light erkek" oluyor, Selami ise aniden "maço"laşıyor! Havuç’la Duygu’nun oda paylaşma kavgası da olup bitenlere tuz biber ekiyor.
ÇOCUKLAR DUYMASIN / ATV / 20.30

Sıra Saadet Partisi’nde
LİDERLER ve ekonomi kurmaylarının katıldığı "E Takımı"nda sıra Saadet Partisi’nde. Enis Berberoğlu ve Erdal Sağlam, Milliyet Ekonomi Müdürü Murat Sabuncu ile SP Genel Başkanı Recai Kutan’ı ağırlayacak.
E TAKIMI / CNN TÜRK / 12.40

30. yılın gururuCüneyt Özdemir ve Soner Yalçın imzalı programda Milliyet Sanat Dergisi’nin 30. yıl kutlaması ekrana yansıyacak. Ayrıca, Garih cinayeti de ele alınacak. Dava sona yaklaşırken katil zanlısı Yener Yermez’le ilgili tartışma sürüyor. Ayrıntılar, CNN TÜRK’te. BEŞN BİRK / CNN TÜRK / 20.00