The Others Kırık kalpler kulübü

Kırık kalpler kulübü

05.11.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

‘Aşkım Aşkım’da Tarık Usta, ‘Mahallenin Muhtarları’nda ise Temel aşk acısı çekiyor

Kırık kalpler kulübü

Kırık kalpler kulübü

‘Aşkım Aşkım’da Tarık Usta, ‘Mahallenin Muhtarları’nda ise Temel aşk acısı çekiyor

Temel’in aklı karışık
Senaryosu Kandemir Konduk imzalı dizide Temel henüz bunalımdan çıkmış değil. Şirin’i hastanede ziyaret eden ve iyileştiğine inanan genç adam, rahatlamış şekilde evine döner. Sonra Şirin, Alpay’ın eşliğinde hastaneden çıkar, onları gören Temel ise yıkılır. Ve Şirin, evde eline geçirdiği makasla herkese sürpriz yapar.
KANAL D / 20.35

Le Şener’de özel bir gece
Dizide bu hafta Tarık Usta’nın aşkından kendisini içkiye vermesi ve restoranda işlerin karışması anlatılıyor. Tarık Usta’nın yılda bir kez en beğenilen yemeklerini yaptığı gece gelip çatar. Ancak Tarık Usta, Makiko’nun aşkından kendini içkiye vermiştir. Le Şener çalışanları, onun yokluğunu hissettirmemek için çeşitli yollara başvururlar.
KANAL D / 22.00

Günün içinden
• Sesli Düşünenler: Son olarak ATV’deki "Dönence"de izlediğimiz Sedef Kabaş, ekrana "Sesli Düşünenleröle dönüyor. Hafta içi her akşam ekrana gelecek programın ilkine Çetin Altan konuk oluyor.
TV8 / 19.15
• Liberal Platform: Ayşen Laçinel’in konusu "eğitim sistemimiz", konukları ise eğitimciler Cihat Şener ve İlter Çelik.
ETV / 22.00
• Akıl Defteri: Gazeteci yazarlar Hasan Cemal ve Erkan Kumcu, meslektaşları Güngör Uras’la birlikte "IMF’den gelen ek yardım ile Afganistan’a asker gönderme arasında bir ilişki olup olmadığı"nı ve"2002 ekonomik hedeflerinin gerçekçiliğini" irdeleyecekler.
CNN TÜRK / 22.10
• Teke Tek: Fatih Altaylı, bu gece de "milletvekili sayısı"nı tartışmaya açıyor.
KANAL D / 23.30