The Others Komediden drama

Komediden drama

23.08.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Komediden drama

Komediden drama



Bayanlar Baylar
Karşılıklı dairelerde oturan boşanmış üç çiftin maceraları güldürüyor. Bu bölümde Zakkum’un küçük oğlu İcra yüzünden ortalık karışıyor. Şahane’ye âşık olan İcra, yemeden içmeden kesilir. Annesi onu psikoloğa götürür. Ama çabaların hiçbiri sonuç vermez. Böylece İcra’yı eski haline getirebilmek için seferberlik başlar.

Kalabalık kadro
Dizide Aşkın Nur Yengi, Yavuz Bingöl, Hande Ataizi, Oktay Kaynarca, Günay Karacaoğlu, Sümer Tilmaç, Nükhet Duru, Özlem Yıldız, Levent Üzümcü, Mansur Ark ve Belma Canciğer rol alıyor.
KANAL D / 23.15

Mulder’ın başı dertte
SIRA dışı olayları inceleyen polisleri anlatan dizide Mulder, Tunguska’da rehin alınacak. Vücuduna virüs enjekte edilen genç ajan, hem bölge halkını, hem kendisini kurtarmak için zamana karşı yarışacaktır.
TGRT / 23.30

LARA, bütün gerçekleri anlatır. Söyledikleri Berşan ve Kudret’i çok şaşırtır. Berşan Lara’dan etkilenmiştir.
SHOW / 21.15

Komediden drama
Burcu Özkanca’nın sunduğu "Neler Oluyor Hayatta", magazin dünyasından son haberlerle ekranda: Pınar Eliçe, uzun süre sonra ilk kez soruları yanıtlıyor. Kadir İnanır, aşk hayatını anlatıyor. Deniz Akkaya’ya karşı mankenler işbirliğine gidiyor. Bu benzeri birçok haber, "Neler Oluyor Hayatta"da.
KANAL D / 21.45

Kemal Derviş, Taha Akyol’un programı "Eğrisi Doğrusu"nda neden YTP’ye gitmediğini, AKP’yle koalisyon hakkında ne düşündüğünü ve seçim sonuçlarının ekonomiyi nasıl etkileyeceğini anlatacak.
CNN TÜRK / 22.05

"kültür.net.trt", bugün 400. bölümüyle karşınızda. Her gün farklı bir ünlünün sunduğu program, bugüne dek tam 400 ayrı sunucuyla çalıştı. Günün konuk sunucusu ise Nükhet Duru.
TRT 2 / 10.35







Yazarlar