The Others Konu mankeninden özür

Konu mankeninden özür

05.04.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Konu mankeninden özür

Konu mankeninden özür

"SÖZ Fato'da" programının ortaya çıkardığı cinsel taciz skandalında konu mankenliği yapan, Show TV haber bülteninde tacizci doktoru tahrik ettiğini söyleyen ve geçen günlerde de intihar girişiminde bulunan Şule Arıkan, Fatma Girik'ten özür diledi.
Kanal D'ye eniştesi ve ablasıyla birlikte gelen Arıkan, Girik'in elini öptüklen sonra, "Beni Show TV'nin adamları böyle bir konuşma yapmam için ikna etti. Ben bu olayda gönüllü mankenlik yaptım, ama daha sonra yalan söyledim. Şimdi de utanıyorum" diye konuştu.
Arıkan, Girik'le konuştuktan sonra çevresini saran gazetecileri görünce bir süre bulunduğu yerden ayrılmadı. Daha sonra da başını örterek Girik'e sarıldı. Gazetecilere "Daha 18 yaşında bir kız. Fazla üstüne gitmeyin. Bu olayda bazı yanlış şeyler olmuş. Benden özür dilemek için geldi. Siz de fazla üstüne gitmeyin" diyen Girik sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ben yemin ettim. Namussuzların üzerine her zaman gideceğim. Bu bizim görevimiz. Çarpıtmalar olsa bile gerçek günün birinde ortaya çıkacaktır."
Arıkan'ın eniştesi ise şunları söyledi:
"Şule bu olayın kahramanı oldu. Herkesin anası bacısı var. Şule böyle bir olayı ortaya çıkarmakla büyüklük yapmıştır."
Arıkan, daha sonra Girik ve "Söz Fato'da" ekibiyle fotoraf çektirdi.