The Others Konuşma zamanı

Konuşma zamanı

27.12.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Konuşma zamanı

Konuşma zamanı



Çıplak poz verdi... Ardından katıldığı bir davette giydiği transparan kıyafetini, halası Müşerref Akay canlı yayınlarda eleştirdi. "Eşi bu duruma nasıl bir şey demiyor?" tartışması bile yapıldı. Ama Şenay Akay, bildiğini okudu. Alışılagelmiş magazin prototipi dışında davrandı, hiç konuşmadı... Akay, bu gece Beyaz’a o süreci anlatacak. Programın diğer konuğu ise Alişan.
"Gülbeyazöda eğlenceli gelişmeler devam ediyor. Ekranların tek Karadeniz dizisi olan "Gülbeyazöda başrolleri Şevval Sam, Nejat İşler ve Meral Çetinkaya paylaşıyor. Bu bölümde Gülbeyaz, mola yerinde Kadir’le kavga ederken otobüsü kaçırır. Aksilikler bununla da bitmeyecek, genç kız İstanbul’a yerleştiğinde Kadir’le komşu olduğunu öğrenecektir.
Taha Akyol’un programına Başbakan Abdullah Gül’ün Strateji Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu konuk oluyor. Davutoğlu, ABD’nin hedeflerini ve Türkiye’nin bu krizdeki konumunu anlatacak.
Mehmet Ali Erbil’in sunduğu "Bir Başka Gece"de eğlence devam ediyor. Haftanın konukları Ebru Gündeş ile Kıraç. "Göster Kendini" bölümü de var.
TV’lerin en başarılı müzik programlarından "Frekans", bir yılın dökümünü yapıyor. Yerli ve yabancı önemli klipler, haberler ile geçtiğimiz yıla bir kere daha bakma fırsatı...
Çok ama çok uzun süre yalnız yaşadı. Ve yıllar sonra yeniden bizlerle. Ergüder Yoldaş, Burhan Şeşen’e konuk oluyor. Eserlerini ilk kez canlı performansla dinleyeceğiz.