The Others Küçük küçük ayrıntılar

Küçük küçük ayrıntılar

12.06.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Küçük küçük ayrıntılar

Küçük küçük ayrıntılar


  TGRT'de bir haber; Güllü felçli bir vatandaşa yardım etmiş... "En kısa zamanda seni futbol oynarken, adam döverken, cam kırarken görmek istiyoruz" diyor. Yani herkesin kıstası farklı oluyor... Hayata bakış buna derler!

  Reha Muhtar, Işıkara Hoca'nın Ulusal Deprem Konseyi'ne alınmamasına karşı çıktı. İnsanlar biraz öne çıkınca çelme takıldığını söyledi. Işıkara Hoca'yı biz Galatasaray maçında, ya da "en seksi erkek" başlıklarında görmeye başladık. Tabii bu, hocamızın isteği ya da tercihi değildi. O eskiden de Galatasaray maçına giderdi. Sadece hocamız her tutulan mikrofona konuştu. Konuştukça çelişkiler oluştu. Yani kıssadan hisse "fazla öne çıkınca" aşağıya düşme durumu da olabiliyor.

  Kırca çifti boşandılar... Hayat bu, karar insanlara ait. Star Haber'de Levent Kırca'nın yüzüğünün olmamasının altı çizildi. Adam zaten boşanmış... Peki acaba daha önce var mıydı? Bu konuda da bilgi sahibi olmak lazım.

  Bizim "Kim 500 Milyar İster" ile Almanların yarışması aynı günde yayımlanıyor. Bu da karşılaştırma yapma imkanı veriyor. Bizde yarışmacıların biri gidiyor biri geliyor. Onlarda yarışma daha uzun ömürlü sürüyor.

  Haberlerde ya da bazı haber programlarda habere konu olan kişinin söylediklerini deşifresi alt yazı olarak veriliyor. Tam onları okurken birden üstüne reklam biniyor. Yani bunu nasıl başarıyorlar?

  Star'ın bir magazin programından haber başlığı; "Kalbi Hasan'a hipotekli"... Yeni sözcükler üretmede programcıların üstüne yok...

  TRT'nin şu verici işini çözmesi lazım. TRT 2 ve TRT 4 çamur gibi. Yeniden yapılanmada içerikten önce teknik standartın yakalanması lazım.