The Others Le Şener’de yılbaşı

Le Şener’de yılbaşı

07.01.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Mehmet Ali Erbil ve Emel Sayın’ın başrol oynadığı ‘Aşkım Aşkım’da yılbaşı gecesinden komik görüntüler var

Le Şener’de yılbaşı

Le Şener’de yılbaşı

Mehmet Ali Erbil ve Emel Sayın’ın başrol oynadığı ‘Aşkım Aşkım’da yılbaşı gecesinden komik görüntüler var

İkinci sınıf bir restoranda yaşanan komik olayları anlatan "Aşkım Aşkımöda bu kez yılbaşı eğlencesine davetlisiniz. Başrollerini Mehmet Ali Erbil, Emel Sayın, Engin Günaydın, Ayumi Takano ve Yeliz Yeşilmen’in üstlendikleri dizinin bu haftaki konusu şöyle:

Kumarda kazanan...
Le Şener’de yılbaşı heyecanı sürmektedir. Makiko, her yeri temizler. Tarık Usta bu duruma çok sinirlenir.
Müşteriler gelip, ortalık şenlenince restoranda tombala seansı başlar. Ancak hile yapan Şener’in sürekli kazanması, müşteriler arasında huzursuzluğa neden olur. Gecenin finalinde Şener’i yine Zümrüt’ün oklavası beklemektedir.
KANAL D / 22.00

Mahallede hırsız var
"Mahallenin Muhtarları"nda şimdi hırsız paniği yaşanıyor. Müzeyyen Hanım ve Haydar Bey sinemadayken, evlerine hırsız girer. Ertesi gün alışverişten dönen Suzan da evde hırsızla karşılaşır. Tüm mahalle tedirgin olmuştur. Temel ise, kahveye gelip giden bir yabancıdan şüphelenmeye başlar ve harekete geçer. MAHALLENİN MUHTARLARI
KANAL D / 20.35

SoruCevap:
Yavuz Baydar, "Kanserle Yaşıyorum" kitabının yazarı Nevval Sevindi’yi ağırlıyor. Sevindi canlı yayında, "Kanserle yaşamayı nasıl öğrendiği" gibi soruları yanıtlayacak.
CNN TÜRK / 19.05

Eskimeyen Dostlar:
Cem Yılmaz, Şafak Yavuz’a konuk olacak ve yaşamından ayrıntılar anlatacak. Genç komedyen, Yılmaz Erdoğan’la ilgili tartışmalara da cevap verecek.
BRT / 20.30

Liberal Platform:
Ayşen Laçinel, RTÜK Başkanı Nuri Kayış’ı konuk ediyor. Yapımda, "Türk aile yapısına aykırı olmak nedir" gibi konular var.
ETV / 22.00

Alkin & Alkin:
Prof. Dr. Erdoğan Alkin ve oğlu Doç. Dr. Emre Alkin, gazeteci Ahmet Vardar ile "tüketici hakları ve ekonomi" üzerine sohbet edecek.
TV8 / 22.05

Teke Tek:
"Türkiye Arjantin olur mu" sorusu Fatih Altaylı’nın canlı yayınında masaya yatırılacak.
KANAL D / 23.15

AkIl Defterİ :
Gazetecİler Hasan Cemal (sağda), Güngör Uras ve Erkan Kumcu, Türkiye’nin gündemini tartıştıkları programda bu hafta, "Yeni yılda enflasyon, döviz ve faiz"i konuşacaklar.
CNN TÜRK / 22.05