The Others Mercan’ın oyunu

Mercan’ın oyunu

20.11.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Mercan’ın oyunu

Mercan’ın  oyunu



Kadir İnanır’ın Candar ağa’yı oynadığı "Kırık Ayna"da, Mercan konağı iyice karıştırıyor. İnanır’ın yanı sıra Burak Hakkı, Yeşim Büber, Selma Güneri ve Bülent Kayabaş’ın da oynadığı bu bölümün konuşu şöyle:
Ali Kirman’la birlikte saklanan Simar’ı hemen hemen her gün görmeye giden Mercan’ın bambaşka planları vardır. Simar’ı, Candar Ağa’yı öldürüp aşiretin başına geçmesi için ikna etmeye çalışır.
Bu arada köyün öğretmeni Nilüfer, Nurcan’a dil öğretmek için konağa gelmeye başlar. Nilüfer’e Mercan hariç herkesin kanı ısınır.
Kıbrıs Özel
Mehmet Ali Birand’ın Kıbrıs’ın nabzını tuttuğu program bugün Bilgi Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. Programa, İlter Türkmen, Hikmet Çetin, İsmail Cem, Mümtaz Soysal, Metin Münir, Soli Özel, Hasan Köni ve öğrenciler katılacak.
Genç Bakış
Abbas Güçlü’nün programı, Marmara Üniversitesi’nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna’yı ağırlıyor. Gürtuna, eğitimden ulaşıma, depremden doğalgaza İstanbul’la ilgili pek çok konudaki soruları yanıtlayacak.
Tunca Bengin, bu hafta yeşil sahalardaki şiddet olaylarını işliyor. Türkiye Spor Yazarları Derneği Başk. Onur Belge ile Kulüpler Birliği Başkan Vk. Adnan Sezgin’in katılacağı yapımda holiganları kimlerin beslediği, kulüplerin ve medyanın bu işteki sorumluluğu tartışılacak.
Melİh Kibar bu hafta, Ateşböceği Yalçın, Nurhan Damcıoğlu ve Halit Akçatepe ile eski Ramazanları yad edecek, o günlerle bu günleri kıyaslayacak. Damcıoğlu’ndan kantolar, Akçatepe ve Ateşböceği Yalçın’dan bir ortaoyunu var. "Nerede o eski günler" dedirten bir program sizi bekliyor.