The Others Mezarcı'nın annesi öfkeli

Mezarcı'nın annesi öfkeli

27.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Mezarcı'nın annesi öfkeli

Mezarcının annesi öfkeli


İZMİR Milliyet


       Kaçak olarak yaşadığı Almanya'da kendisini 'Mesih' ilan eden kapatılan RP'nin eski milletvekili Hasan Mezarcı'nın İzmir'de tüberküloz tedavisi gören annesi Fikriye Çil, "Oğlum Peygamber değil olsa olsa delidir" dedi.
       Milletvekili iken Atatürk'e ağır hakaretler savuran ve üç yıl önce Almanya'ya kaçtıktan sonra kendisini 'Mesih' ilan eden Mezarcı'nın annesi Çil (70) oğluna ateş püskürdü. Bir aydır İzmir SSK Gögüs Hastanesi'nde tedavisi gören Çil, oğlunun küçükken de sorunlu olduğunu belirterek, "Hasan ilk evliğimden olan çocuğum. Sekiz aylıkken babasından ayrıldım, ikinci eşimle evlendim. Her zaman sorunları vardı. Herkeze yalan söylerdi. Refah Partisi'nden milletvekili seçilmesine bile inanamadım. Milletvekili olduktan sonra beni bir defa aramadı" diye konuştu. Mezarcı'nın kendisini 'Mesih' ilan etmesine bir anlam veremediğini söyleyen Çil şöyle konuştu:
       "Ben hastane köşelerinde sürünüyorum. Kendisi Almanya'da lüks içinde yaşıyor. Annesine bakmayan bir insan kendisini Mesih ilan ediyor. Oğlum Peygamber değil olsa olsa delidir. Atatürk'e hakaret ettikten sonra onu silmiştim. Artık o benim için yaşamıyor."

Yazarlar