The Others Milliyet’in tercihler rehberi geliyor

Milliyet’in tercihler rehberi geliyor

06.07.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Milliyet’in tercihler rehberi geliyor

Milliyet’in tercihler rehberi geliyor


Üniversite sınavı için ter döken milyonlarca genç, en büyük zorluğu tercih aşamasında yaşıyorlar. Tercih formlarının hatalı doldurulması ya da meslekler ve üniversiteler hakkında yeterli bilgi sahibi olunmaması nedeniyle, bir yere yerleştirilen gençlerin yarıdan fazlası memnun olmuyor.
Bu gençlerden bazıları, cesaret ederek kazandıkları bölümlere devam etmeyerek yeniden sınava giriyor, bazıları da, 'mecburen' öğrenimine devam ediyor.
Gazetemiz Milliyet, bu alandaki boşluğu doldurmak ve gençlere hayatlarının en önemli anlarından birisi olan tercih belirlemede yardımcı olmak amacıyla, 'Üniversite ve Meslekler Rehberi' hazırladı. Her çeşit meslekten, üniversite ve vakıf üniversitelerine kadar aradığınız her türlü bilgiyui bulabileceğiniz rehberde, Kıbrıs üniversiteleri ile Amerika ve Avrupa'daki üniversitelere ilişkin bilgiler de yer alacak.
İlk sayısı 13 Temmuz Salı günü Milliyet ile verilecek olan Üniversite ve Meslekler Rehberi'nin ikinci sayısı da 15 Temmuz Perşembe günü sizlerle buluşacak.