The Others ‘Nankörler, neredesiniz lan?’

‘Nankörler, neredesiniz lan?’

25.08.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

‘Nankörler, neredesiniz lan?’

‘Nankörler, neredesiniz lan’


GÜNSELİ ÖNAL Ankara


       Anamur’da yayın yapan Türkmen FM’in canlı yayına sarhoş çıkan DJ’yi Ersin Saçkan ortalığı karıştırdı. Dinleyicilerden istekte bulunan çıkmayınca, “Nankör Anamurlular neredesiniz lan?" diye bağıran Saçkan, çaldığı parçalara da ‘nara’larıyla eşlik etti.
       Anamur’u ayağa kaldıran radyo yayını, polis tutanağına şöyle yansıdı:
       “Haber Merkezine yapılan mükerrer ihbarlar üzerine Türkmen FM’de canlı yayın esnasında DJ’in uygun olmayan konuşmalar yaptığı, zaman zaman sinkaflı şekilde konuştuğu, yapmış olduğu konuşmalardan şahsın muhtemelen alkollü olduğu bildirilmiştir. Bahse konu radyo istasyonu tarafımızdan dinlendiğinde ‘Nankör Anamurular, neredesiniz lan? Nasıl beni kırarsınız? Siz, bu çalınan parçaların hiçbirini haketmiyorsunuz’ dediği dikkat çekmiştir. Ayrıca çalınan parça yayındayken, şahsın zaman zaman nara attığı müşahade edilmiştir."

       Sırtını dayısına dayamış
       Bunun üzerine bir sivil ekiple radyo istasyonuna gidildiği, canlı yayındaki Saçkan’ın alkol raporu alınması ve tutanak tutulması için karakola çağrıldığında verdiği yanıt, polis tutanağına “Siz de kim oluyorsunuz? Beni buradan kimse götüremez? Benim dayım var, sırtımı dayıma dayamışım. Bu devlette herkesin bir dayısı olması lazım" diye yansıdı.