The Others O bir ‘eğitim gönüllüsü’

O bir ‘eğitim gönüllüsü’

27.07.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Jübile gelirini ‘Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışlayan Beşiktaşlı Mehmet Özdilek, ‘Zaga’ya konuk oluyor

O bir ‘eğitim gönüllüsü’

O bir ‘eğitim gönüllüsü’

Jübile gelirini ‘Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışlayan Beşiktaşlı Mehmet Özdilek, ‘Zaga’ya konuk oluyor

O bir ‘eğitim gönüllüsü’

Mehmet Özdilek, Beşiktaş’ın emektar futbolcusu ve "emekli" kaptanı... AC Milan’la Beşiktaş’ın oynayacağı maçta aktif futbola veda edecek. Ve Şifo Mehmet, bu maçın gelirini Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışlayacak.
Bu davranışıyla birçok kişiye örnek olan ve son günlerde adından hayli söz ettiren Özdilek, şimdi de Okan Bayülgen’in şovuna konuk oluyor. Canlı yayınlanan "Zaga"da ayrıca iki çiçeği burnunda şarkıcıyı da görmek mümkün: Lerzan Mutlu ile Kalender... ZAGA n KANAL D / 23.15

Şovlar ve eğlenceler
Yorumsuz:
Yeni bir albümle hayranlarının karşısına çıkan Fuat Saka, bu gece Burhan Şeşen’e konuk olacak. Sohbet, Saka’nın şarkılarıyla bölünecek.
TV8 / 21.00

Cem Özer Show:
Okan Bayülgen’i bu gece "Cem Özer Showöda da, tabii bu kez konuk olarak görmek mümkün. Mustafa Altıoklar ve Deniz Pulaş da programın konukları arasında yer alıyor.
BRT / 21.30

Farklı renkler
Neler Oluyor Hayatta?:
Hülya Avşar’ın mayolu havuz keyfi... Seda Sayan’ın utandığı sözleri... Sibel Turnagöl’ün oğluyla gittiği Bodrum tatili... Son dedikodular, haftanın şık ve rüküşleri... Hepsi, Burcu Özkanca’nın sunduğu programda.
KANAL D / 20.30

Suçlu Kim?:
TRT’nin yeni yarışması. Mustafa Altıoklar’ın sunduğu yarışmanın her bölümünde bir cinayet dosyası aydınlatılmaya çalışılacak..
TRT 1 / 23.25

Kriter:
Deniz Baykal, canlı yayında Ahmet Sever’e, CHP’nin AB’ye yaklaşımını anlatıyor.
CNN TÜRK / 21.15

İskele Sancak:
Ahmet Hakan Coşkun, "küreselleşme"yi ele alıyor.
KANAL 7 / 23.00

Ceviz Kabuğu:
Hulki Cevizoğlu, Em. Org. Kemal Yavuz ve Merkez Bankası Başkanı Yaman Törüner ile "sosyal patlama" tartışmasını konuşacak.
ATV / 24.00