The Others Okan’ı aklayacak!

Okan’ı aklayacak!

31.05.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Cansu Dere, ‘Zaga’ya konuk oluyor. Böylece iki sevgili, ‘aramız çok iyi’ mesajı verecek...

Okan’ı aklayacak

Okan’ı aklayacak!

Cansu Dere, ‘Zaga’ya konuk oluyor. Böylece iki sevgili, ‘aramız çok iyi’ mesajı verecek...

Beyaz, eski sevgilisi Çağla Şıkel’i programına konuk etmiş ve ikisi "ayrıldık ama dostuz" açıklamasını yapmışlardı. Benzer durum bu gece "Zaga"da yaşanacak. Okan Bayülgen, sevgilisi Cansu Dere’yi konuk edecek ve ikili "ayrılmadık" mesajı verecek. Dere’nin programa katılma gerekçesi tabii ki bu değil. Genç manken "Zaga"ya modacı Cengiz Abazoğlu ve Pınar Tezcan’la katılacak.
"Asmalı Konaköla yakaladığı başarıyı albümü "Leyla"yla da hedefleyen Özcan Deniz diğer konuk...
KANAL D / 23.50

Ankara’dan konuk geldi
Levent Kırca-Oya Başar ve "Olacak O Kadar" ekibi bu hafta da günlük hayatta yaşadığımız aksaklıkları hicvettikleri skeçlerle karşınızda. Programın kadrosunda bir de konuk oyuncu var. Kırca’nın "Nah Çıktı" adlı klibinde rol aldığı Ankaralı Turgut da "Olacak O Kadaröda bir skeçte oynayacak. "Borsa", "Dilencilik Sanatı", "Depreme Dayanıklı Binalar", "Kamera Şakası" ve "Sarhoş" ekrana gelecek diğer skeçler.
KANAL D / 20.35

Ve başlıyor...
2002 FIFA Dünya Kupası, bugün saat 13.25’teki törenle başlıyor. TRT 1’in canlı yayınlayacağı töreni açılış maçı takip edecek. Fransa ile Senegal’i karşı karşıya getirecek maça Güney Kore’nin başkenti Seul ev sahipliği yapacak.
TRT 1 / 14.30 - TRT 3 / 22.20 (Bant)

MHP ve Avrupa
Taha Akyol, "MHP ve Avrupa" konusunu, MHP’li Meral Akşener’le konuşacak.
CNN TÜRK / 21.10

• BİR BAŞKA GECE: Emel Sayın’ın sunduğu programa yeni şarkılarıyla Gülben Ergen ve Rafet El Roman konuk olacak. TRT 1 / 22.00
• İSKELE SANCAK: CHP Lideri Deniz Baykal, gündeme getirdiği "Anadolu Solu" kavramını açıklayacak. KANAL 7 / 23.15
• GECE KAHVESİ: Yasemin Göksel’in bu haftaki konukları Onur Akın ile Elif Altıntaş. TRT 1 / 00.20
• DİZİLERDE NE VAR NE YOK?: "Yeter Anne"de Hıncal Uluç konuk oyuncu (ATV/ 20.30). "Koçum Benimöde Can eski karısından evlenme teklifi alıyor (TRT 1 / 21.00). "Dadı"da Melek tek başına tatile çıkıyor (STAR / 21.45).
•