The Others Okur mesajları

Okur mesajları

29.11.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Okur mesajları

Okur mesajları


Uzun zaman oldu. Okurlarımızdan gelen mesajlara yer ayıramadık. Birikmişleri şöyle bir tasnifledik:

Kanal D’de bir süre gösterildikten sonra kaldırılan "Kaçak Kız" ile ilgili yazılar geldi. Ne olmuştu diziye? Yeniden ne zaman yayınlanacağı konusunda Kanal D yetkilileri bir şey diyemiyorlar. İstenilen izlenme oranını yakalama gibi bir sorunu var anlaşılan.

Söz dizilerden açılmışken bir dizimiz de CINE5’te yayınlanan; "Kod Adı"... Bu dizinin yeni bölümlerinin alımı kesinlik kazanmış değil. Yani benim anladığım bu biraz zor olacak.

Denİz Onay, Show TV’de yayınlanırken birden ortadan kaybolan "Beşibiryerde" ne oldu diye soruyor. Dizi beklenen ilgiyi görmediği için yayından kaldırıldı.

Hüseyİn Özkak isimli okurumuzun üzerinde durduğu nokta ilginç. TV’de sürekli "bayan" denildiğini, neden "kadın" denmekten kaçınıldığını sormuş? Sorarken cevabını da vermiş: "Kadın demek ayıp oluyor!"

Show’da cumartesi akşamları film yayınlanıyor. Ama film, o gün oynanan maçın özet görüntüleriyle bölünüyor... Hele maç önemliyse 40 dakikaya kadar varan uzama oluyor. Okurlardan bu konuda da şikayet var. En iyisi eğer o akşam önemli bir maç varsa, filmi koymamak.

Ahmet Artunç Kanal D’de "Abbas Güçlü ile Genç Bakış"ı izlemeye çaba gösteren izleyicilerden biri. İş - güç sahibi ve sabah erken kalkmak zorunda. Geçtiğimiz hafta Sakıp Sabancı’yı özellikle izlemek istemiş. Ama ne mümkün. Gerçekten çok geç saatte başlıyor. Saat 01.00’i buluyor başlaması. Yazık, hem izleyiciye; hem öğrencilere ve tabii konuğa...

Kıbrıs’tan bir hanım okurum aradı. "Çocuklar Duymasınöda ayakkabıyla eve paldır küldür girilmesi ve yatak, koltuk vs. üzerinde ailecek dolaşılmasını eleştiriyor. Hadi evde dolaşmak bir kenara ama komik olsun diye yeri gelince zıp zıp zıplamalar da biraz abartılı oluyor.

NOT: Bu akşam saat 24.00 - 02.00 arasında Radyo 92.3’te "Boyalı Kuş" programında sizlerle olabiliriz. Radyo, Marmara Bölgesi’nden dinleniyor. Cumartesi gecesi de saat 24.00’ten itibaren Bulutsuzluk Özlemi ile Kemancı’da görüşebiliriz... Ne hareket ama!