The Others OKUR YORUM

OKUR YORUM

25.12.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

OKUR YORUM

OKUR YORUM

OKUR YORUM

Bedelli yeniden çıkmalı
Efendİm paralı askerlik hakkında bir milletvekilimiz gensoru önerisinde bulunmuş sanırım. Bu öneri kabul edilmemiş ama dış ülkelerden borç para alınacağına veya elektrik, su, benzin, telefon vs. gibi tüketim ürünlerine zam yapılacağına, benim gibi 10 binlerce kişiye yeniden paralı askerlik çıkartılsın. Hem ülke ekonomisine katkıda bulunulur, hem de dış ülkelere borcumuz azalır. Bu konu hakkında bir anket yapılırsa çok seviniriz. r Sezin Özgür
Bedellİ askerlik yeniden çıkmalı. Ben de binlerce genç gibi bekliyorum. Devletimizin de paraya bu kadar ihtiyacı olduğu dönemde bu bir fırsattır. Birkaç kişinin askere gitmemesi orduya büyük bir kayıp sağlamaz görüşündeyim. Fakat bizlerin maddi desteklerinin ordumuza faydası olacağını düşünüyorum.
Tunç Vidinli

Kendimiz gibi olacağız
16.12.2000 tarihinde Milliyet’te Alevilerle ilgili söyleşileri ibretle okudum. Gerek Diyanet İşleri yetkilisinin, gerekse Prof. Süleyman Ateş’in yanlış açıklamaları bizler için hiç sürpriz olmadı. Bizleri kendileri gibi olmaya zorlayan, milyonlarca insanı yok sayan sözleri nasıl söylüyorsunuz? "Alevilere yer verirsek İslam bölünür" diyor, Süleyman Ateş. Alevilerden özür dilemenizi talep ediyorum. Sayın İzzettin Doğan ve Cemal Şener’e açıklamalarından dolayı teşekkür ederim.
Ali Güngör - Almanya

e-posta:



ENTELLEKTÜEL BAKIŞ










Yazarlar