The Others OKUR YORUM

OKUR YORUM

10.12.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

OKUR YORUM

OKUR YORUM

OKUR YORUM

Metro’dan kart sahipleri de faydalansın
Taksİm - 4. Levent metrosu açıldı. İstanbul’da yaşayan, İstanbul trafiğini çeken herkesin metrodan yararlanabilmesi için aylık Mavi Kart kullanan kişilerin de metrodan faydalanmasını istiyoruz. Aylık Mavi Kart 20.000.000.- Bir de metroya ödediğimiz parayı da hesaplarsak ulaşım ücretimiz daha da çoğalmaktadır. Her gün Maslak’tan 1. Levent’e kadar akşamları trafik yoğunluğu olmakta. Maslak - 1. Levent arası otobüslerle 1 saat sürmekte. Metrodan faydalanmak istediğimizde aylık Mavi Kart geçmediğinden para ödemekteyiz. Büyükşehir Belediyesi’nin bu konuyu ele almasını istiyorum.
Muhammet Akın - İstanbul

TV’de güzel şeyler görmek istiyoruz
BUNDAN on yıl öncesini hatırlıyorum ve şunu tüm yüreğimle istiyorum "Ben eski TV’mi istiyorum."
Akşam işten eve geldiğimizde her akşam TV’de klasik Türk filmi izliyoruz sanki. Devleti dolandırıp trilyonlarca zarara uğratan saygıdeğer beyefendiler, çiçek sulamaya ve puro içmek için yurtdışına gitmeye meraklı milletvekillerimiz, (bunun için aldıkları maaş ve harcırahlar traji komik bir vaka) bir gün önce kiminle olduklarını hatırlayamayan taş bebeklerimiz, mantar gibi türeyen sayın cinci doçentlerimiz. Aperatif olarak da tecavüz, hırsızlık, hastane vukuatları gibi. Artık sağduyulu vatandaşın TV seyredip, kahve içerken keyifle gazetesini okuması rüya gibi bir şey oldu.
Akşamları ailecek TV seyretmek istiyorsak bu insanlara tepkimizi gösterip, dışlayalım. İyi ve güzel günler bizlerin olsun. Her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa!..
Sizleri de canı yürekten kutlarım .
Emrah Yürüm - Bursa

e-posta:



ENTELLEKTÜEL BAKIŞ