The Others Onu izlemek zor iş!

Onu izlemek zor iş!

23.12.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Onu izlemek zor iş!

Onu izlemek zor iş



OKAN Bayülgen haklı. Bir izleyici olarak Okan Bayülgen'e ulaşabilmek ve izleyebilmek için epey bir yol kat etmek gerekiyor televizyon başında. "Popstar" izleyeceksin, o bitecek bir dizi gelecek, o bitecek Hülya Avşar'ın şovu gelecek, o bitecek ve nihayet sıra Okan Bayülgen'e gelecek. Çok izlemek istememe rağmen dayanamadım. Başında Nilgün Belgün'e el ense çekip yere yatırdığı pozisyondan sonra bitap düşüp kapadım televizyonu. Neden bu kadar yükleme yapılıyor cumartesi gecesine?
TRT'nin "Show Gecesi"nde İzzet Yıldızhan bir tespitte bulundu; "Ben dünyaya en doğru bir varlık olarak gelmişim" dedi. Yani "insan" olarak dünyaya geldiğini böyle tarif etmiş oldu. Yanlış varlık olarak gelenlere duyurulur!
ZERRİN Özer'in hassas olduğu konu "alzheimer" hastalığı. Son "Popstar" yarışmasında bir "alzheimer" esprisidir gitti. Bir değil iki değil. Sonunda Özer isyan etti, "Yeter artık" dedi. Haklıydı.
"BİZ Evleniyoruz" yarışmasında Özlem kızımız halktan en az oy alan iki gelin adayından biri olduğunu öğrenince "Ben gitmek isiyorum" dedi. Yarışma ile gerçeğin çok ince bir çizgisi vardır. Bazen birbirlerine karışırlar. Yarışmada oy önemlidir. Yaşamda gurur diye bir gerçek vardır. Özlem yarışmadaydı ama beğenilmemesi gururunu incitmişti. İşte hayat! Damat adaylarından birinin söyledikleri de işte bu ince çizginin tarifiydi; "Sonuçta sen evlenmeye geliyorsun"... Çocuk oyuncağı değil bu evlilik. Ama işte oyun içinde oyun olabiliyor. Halk arasında "mantık evliliği" olarak bilinen evlenme şeklinin oyunu belki de!
FRANSA'daki türban olayı ile ilgili Özdemir İnce'nin yazı dizisinin TV reklamında, yazarın "30 kadar kişiyle" konuştuğu belirtiliyor. Bana göre, böyle bir cümle ile dizinin değeri aşağı çekilmiş oluyor.
"POPSTAR"da elenen Aydan Hülya Avşar'a konuk oldu. Kendisine örnek olarak Avşar'ı aldığını söyledi. Doğru bir örnek (kendi açısından). Çanakkale'de iyi bir paraya yılbaşı gecesi sahne alacakmış. Bayi toplantıları, kulüpler vs. ile geçimini sağlar Aydan. Ama öyle büyük bir projeye imza atar mı? Sanmıyorum.