The Others Oradan, buradan, şuradan

Oradan, buradan, şuradan

28.12.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Oradan, buradan, şuradan

Oradan, buradan, şuradan

Oradan, buradan, şuradan

"Aman Adanalı" şarkısı (Pasaporte Latino) salsa soslu olunca, klipte bazı ayrıntılar eksik kalmış. Seyyar dürümcüyü koymuşsun. Parça birden salsaya dalıp, Adana'dan Rio'ya doğru gidince, ne bileyim, tekila içen bir amca da olmalıydı diye düşündüm.

Efendim, atv'nin "Ağırlığınca Altın" yarışmasından paralarını alamayanlar şikayetçiler. Meral Tamer konuya değindi. Biz de atv'cilere sorduk. Bir sıkışma olduğunu doğruladılar. "Ama" dediler, ocak ayında hiç kimseye bir tek kuruş borcumuz kalmayacak. Bakalım, göreceğiz.

Şimdi bir kanal düşünün, RTÜK'ten ilk uyarısını dört yıl önce almış. Evet tam dört yıl önce. Ve RTÜK bir gün kapısına dayanıp, "bu senin ikinci uyarın" deyip kapatmış kanalı. Millet unutmuş. Unutmayacaksın demek komik olur. Kardeşim dört yıl geçmiş aradan insaf yahu...

Biraz bizim medya büyütüyor işi. Yani şu Memoli'nin ve Miroğlu'nun silah meselesi filan. Buldular ya soğanlı kıymayı, yoğur babam yoğur. "Kan Sporu" diye bir film varken bu garibanların mantar tabancaları hikaye.

Demet Şener ve Ebru Şallı... 90'lı yılların yetiştirdiği nadide çiçekler. Hülya ve Sibel ablalarının izinden gitmek istiyorlar. Demet Şener'i bazı yönetmenlerimiz yetenekli buluyor. Olabilir. Ama şu anlamsız magazinlerdeki garip hareketler ve konuşmalar ile bu kabiliyet büyük yara alıyor! Ben derim ki, siz siz olun bu programlardan uzak durun, kendinizi ağıra satın canım!

"Böyle eğlence yılda bir kez gelir" demiş Kanal D yılbaşı programı için... Vallahi 365 gün içinde yayınlanan tüm magazinlerde ve de sevgili bir kısım basınımda onlarla yatıp onlarla kalkıyoruz ve hep eğleniyoruz zaten. Öyle değil mi sayın seyirciler?

TRT bir gül resmi koymuş ekrana, bayramımızı kutluyor. Eski günleri hatırladık. Şu meşhur maşrapalı günleri...

NTV'nin çarşamba sabah haberlerini sunan spiker ağır makyaj yapmış, koyu renkli farlar dikkatleri bu noktaya yoğunlaştırıyor, bir de koyu renkli ruj. Haberin önüne geçmemeli. Ve spikerimizin saçları hayli gür, bir de güzel saçları kapatınca işte ortaya bu ayrıntılara dikkat oluyor.





Yazarlar