The Others Organizatör Bora: İbo’yu öldüreceğim

Organizatör Bora: İbo’yu öldüreceğim

05.01.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Organizatör Bora: İbo’yu öldüreceğim

Organizatör Bora: İbo’yu öldüreceğim


Neşet Karadağ Adana DHA


       Organizatör Hasan Bora'nın, kendisini ayağından vurdurtmakla suçladığı İbrahim Tatlıses'i öldüreceğine ilişkin Adana'da bir yerel gazeteye yaptığı açıklama üzerine harekete geçen Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.
       Yerel Ekspres Gazetesi'nde yeralan haberde ünlü sanatçı için "Tatlıses'i öldüreceğim" diye tehdit savuran Bora şunları söyledi:
       "Tatlıses beni vurdurmakla hayatının hatasını yaptı. Onun kalemini kırdım. Tatlıses ile 90 dakika oynadığımız maç 1 - 1 berabere bitti. Maçın neticesi uzatma dakikalarında belli olacak. Kazanan ben olacağım."
       Adana'da bulunmadığı için telefonla ulaşılan Bora, gazetedeki konuşmalarını doğruladı. Tatlıses'in kendisini "kiralık katillere" vurdurtmasının çok zoruna gittiğini belirten Bora, "Kendisi beni vurmuş olsaydı onu affederdim. Çünkü geçmişe dayalı bir dostluğumuz var. Baba- oğul gibi. Tatlıses kiralık katil tutmamalıydı" dedi.
       Tatlıses'in kendisiyle barışmak için araya bazı kişileri soktuğunu ifade eden Bora, şöyle devam etti:
       "Biz kadın değiliz. Sevgili de değil. Kalıcı barışı tercih ederiz. Akıllı, zeki insanız, yöneticiyiz. Biz dururken kaza bela aramayız. Ama, yeri gelirse ölümü de şerbet gibi içeriz. Her zaman kalıcı barıştan yana olmuşumdur. Çürük barışın yerine, iyi lider savaşı seçer. Ben merdivenleri ve yokuşu çıktığımda ayağım aksıyor. Bana bu büyük bir acı veriyor. Her basamağı çıktığımda Tatlıses'e olan kinim bir kat daha artıyor. Zamanı geldiğinde ya o beni, ya da ben onu öldürürüm. Önemli olan zamanlamayı iyi yapmak. Ancak, onu kimseye bırakmayacağım."
       Adana Basın Savcısı Vedat Menteş, organizatör Hasan Bora'nın "Tatlıses'i öldüreceğim" ifadelerinin yeraldığı yerel gazetedeki haberi ihbar kabul edip Bora hakkında soruşturma başlattı. Savcı, Bora'nın adresinin saptanıp ifadesinin alınması için Emniyet Müdürlüğü'ne talimat yazdı.