The Others Otobanda hız tuzağı

Otobanda hız tuzağı

12.12.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

‘Kobra Takibi’nde Semih, soyguncuların kaçırıp içine bomba yerleştirdikleri bir otobüsteki yolcuları kurtarmaya çalışıyor...

Otobanda hız tuzağı

Otobanda hız tuzağı

‘Kobra Takibi’nde Semih, soyguncuların kaçırıp içine bomba yerleştirdikleri bir otobüsteki yolcuları kurtarmaya çalışıyor...

İki otoyol polisinin yaşadığı maceraları anlatan "Kobra Takibi" yine heyecanlı bir bölümle ekranda.
Tom ve Semih, bir banka soygunundan sonra soyguncuların peşine düşer. İki soyguncu bir yolcu otobüsünü kaçırır. Polis, otobüsü durdurmak için otobana bir barikat kurar. Ancak otobüs barikatın ortasından geçerken hasar görür ve yakıt kaybetmeye başlar. Semih de otobüse yakıt ikmali yapacak tankerin şoför koltuğuna oturur. Ancak soyguncular onu, yaralanan otobüs şoförünün yerine geçirir. Bu arada Semih, otobüste bir bomba olduğunu farkeder. Ve yolcuların hayatını kurtarmak için harekete geçer...
KANAL D / 20.35

Büyük aşka ne oldu?
Türkiye 1995’te, 13 yaşındaki İngiliz Sarah Cook ile Kahramanmaraşlı Musa Kömeağaç’ın evlilik öyküsüyle çalkalanmıştı. Mahmut Övür ve ekibinin hazırladığı "Yaşamın Kıyısında"da ekrana gelecek dosyalardan biri, Sarah-Musa aşkının dünü ve bugününü ekrana taşıyor. "13 yaşındaki İngiliz gelinden bir de çocuğu olan Musa şimdi ne yapıyor" sorusuna yanıt verilecek yapımda, demir parmaklıklar arasından eşini binlerce km. uzağa yolcu eden Musa’nın hiç görmediği altı yaşındaki oğlu da ekrana gelecek.
ATV / 22.55

Uzaktan kumanda
Magazin D: Şu sıralarda "Şimdi Yaşa Sonra Öde" adlı oyunda rol alan Mine Çayıroğlu, manken oyunculara ateş püskürüyor. Müge Anlı Akdağ’ın hazırlayıp sunduğu programda magazin dünyasından haberler var.
KANAL D / 23.45

kültür.net.trt: Bugün Erdal Öz’ün sunacağı yapımda Pelin Batu ile yapılan bir söyleşinin yanı sıra St. Petersburg Balmumu Heykel Sergisi’nde gezinti var.
TRT 2/ 10.35

SoruCevap: "10. yılında internet"in ele alınacağı yapımda E-Kolay Pazarlama Direktörü İpek Özgül ile Süperonline Genel Müdürü Savaş Ünsal, Yavuz Baydar ve izleyicilerin sorularını yanıtlayacak.
CNN TÜRK/19.05

Melih Kibar Show: Kibar’ın konukları şarkıcı Demet Sağıroğlu ile "Günaydın Türkiye"yi sunan, ayrıca tek kişilik bir oyunla sahneye çıkan Metin Uca.
TV8 / 21.00