The Others Otomobile hücum

Otomobile hücum

02.08.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Otomobile hücum

Otomobile hücum


Milliyet Gazetesi'nin başlattığı "Herkese otomobil" kampanyası ilk gününde büyük ilgiyle karşılandı. Yurt çapında bayilerin önünde uzun kuyruklar oluştu


       Burası İstanbul
       İstanbul'daki Yay-Sat bayileri, sabah saatlerinden itibaren büyük hareketlilik yaşadı. Milliyet okurları erkenden uzun kuyruklar oluşturdu. Kampanyaya katılanlar sevinçlerini şöyle dile getirdiler:
       * Mehmet Akbulut (62 - Market sahibi): Hiç arabam olmadı. Kartal marka otomobil almak istiyorum. Kampanya ödemeleri çok uygun. Peşinat almamaları iyi. 3 çocuğum var. Araba, bana da çocuklarıma da lazım oluyor.
       * Gürcan Kızıltan (39 - Market sahibi) : Halkla birinci derecede muhatap olan biziz. Kampanyaya Milliyet'in güvencesinde olduğu için giriyorum. Emeklilik hediyesi gibi oldu. Arabam vardı. Yatırım yapmak için alıyorum.
       * Bülent İlvan (30 - Taksi şoförü): 9 yıldır şoför olarak çalışıyorum. Çalıştığım otomobil benim değil. Bir tarafı çizilse tonla laf işitiyorum. Milliyet Gazetesi'ni sürekli okuyorum. Gazeteme güveniyorum. Kampanya eşi bulunmaz bir fırsat. İlk kez bir araba sahibi olacağım. En büyük hayalim kendi arabamla taksicilik yapmak.
       * Hasan Aydın Kuşçu (45 - Gözlükçü): Otomobilim vardı, 2 ay önce sattım. Milliyet Gazetesi kanalıyla tekrar almak istiyorum. Kampanya tanıtımında otomobillerin özellikleri hakkında bilgi konulmasını istiyorum. Dolar bazında ödeme yapılması beni endişelendirmiyor.
       * Serdar Güven (20 - Mobilyacı) : Daha önce de Mil - Pa kanalıyla araba almıştık. Şimdi iki tane otomobil almaya karar verdik. Biri bana, biri ağabeyime. Kampanya ödemeleri benim için çok uygun.
       * Gökçe Zehra Haskırış (17) : Babam adına sertifika almaya geldim. Kendisi taksicilik yapıyor. Ortağıyla bir arabaları var. Ödeme koşullarının iyi olduğunu belirtiyor. Çalışsaydım, ben de kampanyaya katılır bir otomobil alırdım.
       * Mustafa Sardoğan (27 - Elektrikçi) : Hiç arabam olmadı. Palio almak istiyorum. Sürekli Milliyet Gazetesi okurum. Daha önce de bir motosiklet almıştım. Arabaya ihtiyacımız oluyor. İş için kullanmayı düşünüyorum. Ödemeleri de çok uygun.
       * Ünal Ayünal (27) : Kampanyaya babam katılıyor. Onun adına sertifika almaya geldim. 3 kardeşiz. Kız kardeşim de Palio alacak. Çevremdekilere kampanyanın çok uygun olduğunu söylüyorum. Kimse bu şartlar altında araba vermez. Ödeme kolaylığı var.
       * Ayla Salman (25) : Eşimin müzik marketi var. Onun yanında çalışıyorum. Arabamız vardı ancak 1 ay önce çalındı. Mil - Pa kanalıyla daha önce 2 araba aldık. Milliyet'e güveniyoruz. Kampanya ödemelerini ben yapacağım, arabayı alınca da ben kullanacağım.

Eşi bulunmaz bir fırsat

       Cerrahpaşa YAY - SAT Başbayii Levent Kuşaksızoğlu, kampanya ile şunları söyledi:
       "Cerrahpaşa orta halli vatandaşlarımızın yaşadığı bir bölge. Bu kampanya onlar için eşi benzeri bulunmayan bir fırsat. 165 tali bayiden 43'ü kampanyaya katıldı. Arabalar kendilerine ağustosta teslim edeceğiz. Hem bayilerimize teşekkür borcumuzu ödemiş olacağız hem de vatandaşlarımız onların araba aldığını görüp kampanyanın ne kadar güvenilir olduğunu görekcek.
       Sertifika almak için bugün (dün) saat 10.30'a kadar 15 vatandaşımız başvuruda bulundu. Sayı gittikçe artıyor. Vatandaşlardan bazıları kampanya süresinin uzatılmasını istiyor."

Burası Ankara

       Arabam var ama yine de girdim
       ANKARA Milliyet
       * Recep Keskin (56 - Serbest Meslek): Arabam vardı; ama böyle avantajlı bir kampanyayı kaçırmak istemedim. Bu kampanya sayesinde oğlumun bir Şahin arabası olacak.
       * Ali Rıza Güzelarslan (37 Market sahibi): Kampanyayı çok cazip bulduğum için katıldım. Kampanyada şahin arabaya yazıldım. Milliyet gerçekten çok kullanışlı arabalar sundu.
       * Hasan Kılıç (40 - Memur): Arabam vardı, ama Palio fırsatını kaçırmak istemedim. Kampanyanın sabit fiyatlı olması çok avantajlar doğuruyor. Herkese tavsiye edebileceğim bir kampanya.
       * Ali Yıldırım (42 - İşçi): Benim arabam vardı. Bu kampanyayla birlikte eşim de bir Palio sahibi olacak. Bu kampanyanın çok avantajlı olduğumu düşünüyorum.
       * Soner Orgunlu (23 - Erkek kuaförü): Bu kampanya sayesnde araba sahibi olacağım. Bir Palio arabam olsun istiyordum. hayallerim gerçek olacak.
       * Mehmet Demir (43 - Serbest meslek): Kampanyaya taksitlerini çok uygun bulduğum için katıldım. 50 ay vade çok avantajlı. Kalabalık bir aile olduğumuz için Kartal araba almaya karar verdik. Milliyet'e böyle bir kampanya için teşekkür ediyorum.
       * Zafer Ceylan (22 - Öğrenci): Bir arabam var; ama bu kampanyayla hem babama hem de bana araba alacağız. Palio benim, Şahin babamın olacak. Kampanyayı çok avantajlı bulduğumuz için 2 tane alıyoruz.

YAY - SAT bayileri ne diyor?

       "Hem gazete hem araba"
       YAY - SAT Ankara Bölge Müdürü Alparslan Kuloğlu, kampanyayla birlikte hem gazete okuyanların sayısının aratacağını hem de herkesin araba sahibi olabileceğini söyledi.

Burası İzmir

       "Yeni evlendik. Bu bize düğün hediyesi"
       İzmir Milliyet
       * Ali Balta (45 - Taksi şoförü): Ne zamandır arabamı yenilemeyi düşünüyordum. Bu kampanyayı duyunca, hemen Milliyet alıp, şartlarını okudum. Daha önce YAY - SAT'tan televizyon ve CD almıştım. Zamanında otomobilime kavuşacağımı biliyorum.
       * Derya Yaldız (Eğitim Danışmanı): Yeni evlendik. En büyük hayalimiz güzel bir otomobilimizin olması. Bu kampanya hızır gibi yetişti. Bu koşullarda, bu fiyata hem de bu kadar kaliteli bir arabaya sahip olamazdık. Milliyet'e teşekkür ediyoruz.
       * Celil Özel (34 - Kuaför): Ayağımı yerden kesmenin vakti geldi diye düşünüyorum. Daha önce de YAY - SAT'la, güvenilir olduğunu kanıtlayacak alışverişlerim olmuştu. Palio da hep çok istediğim ve şık bulduğum bir otomobil.
       * Zübeyir Çiftçi (51 - Emekli): Ödemeler beni biraz düşündürüyordu. Ama daha kısa vadede otomobil almanın mümkün olmadığını fark edince hemen kampanyaya katıldık. Şimdiden Palio'mu beklemeye koyuldum.
       * Rafet Görünmez (24 - Dökümcü): Taksitleri uygun ve ara ödemesi yok. İstersen ergi işlemleri için gerekli ücreti vadelere bölerek kolaylık sağlıyorlar. Otomobilimi seçtim. Palio rüyalarımı süslüyordu, Milliyet sayesinde gerçek olacak.
       * Birol Karagüzel (32 - Cafe İşletmecisi): Kampanyayı çok beğendim, Almanya'daki amcamın oğluna da bahsettim, ikimiz birlikte kampanyaya girdik. Ona Siena kendime de Palio alacağım. YAY - SAT'a çok güveniyorum.

Burası Adana

       Öğrenciyim, şimdi otomobilim olacak
       Adana DHA
       Murat Batuhan Gökberk (26 - Maden mühendisi): Otomobilsiz ailelerin otomobil sahibi olabilmeleri için mükemmel bir kampanya. Ailece karar verdik. Biz de Milliyet'in sayesinde bir otomobil sahibi olacağız. Milliyet'e şimdiden teşekkür ediyoruz. Otomobili olmayanlar bu fırsatı kaçırmasın.
       Enay Tufan (18 - Öğrenci): Otomobilsiz olmuyor. Oturduk konuştuk. Milliyet sayesinde bir otomobil sahibi olalım dedik. Kaçırılmayacak bir kampanya. Orta halli aileler için bulunmaz bir fırsat.

Burası Trabzon

       İki Palio istiyorum
       ULAŞ ÖZDEMİR Trabzon DHA
       * Mehmet Can Uras: İki Palio için başvurdum. Bu otomobillerin birini kendime diğerini ise babama alıyorum. Kampanyayı tercih etmemdeki amaç kolay ödeme seçeneklerinin bana sunduğu imkanlar. Bütçemi zorlamadan iki otomobil alacağım.
       * Nuri Kara (Eczacı): Kendime ait bir otomobilim var, ancak bu araçla köy yolunda rahat gidemiyorum. Milliyet'in kampanyasından Kartal alacağım. Kampanya benim için çok cazip.
       * İsmail Hakkı Armutçuise (Esnaf): Milliyet'in kampanyasını duyunca hiç tereddüt etmeden kupon biriktirmeye başladım. Milliyet bu tür kampanyalarda en güvenilir gazete. Günde ödeyeceğiniz çok düşük bir miktarla bizi otomobil sahibi yapacak olan Milliyet Gazetesi'ne teşekkür ediyorum.
       Trabzon Yaysat Başbayii İsmail Yavuz ise kampanyaya beklediklerinin çok üstünde bir katılım olduğunu belirtererek "Özellikle anahtar teslimi kampanyaya büyük ilgi var. İnsanların kafasında doların artış hızı şeklinde tereddütler vardı. Ancak ekonomide iyileşmeler bu kampanyaya olan ilgiyi artırdı" dedi.

Burası Kayseri

       Önce tanıdılar sonra başvurdular
       Davut GÜLEÇ/ KAYSERİ, (DHA)
       Milliyet Gazetesi'nin başlattığı kampanyada dağıtacağı otomobiller, Kayseri'nin en işlek cadde ve sokaklarında halka tanıtıldı.
       Kayseri'ye getirilen Palio 1.2 S, Siena 1.2 S, Şahin 1.6, Kartal 1.6 HD otomobillerden bazıları, çekiciler üzerinde, broşürleri ve şartlarıyla tüketiciye gösterildi. Tanıtım sırasında çok sayıda vatandaş, "Biz günde nasıl 2.5 milyona, 3 milyon 125 bin, 3 milyon 750 bin ya da 4 milyon 690 bin liraya otomobil sahibi olacağız. Bulunmaz fırsat" dediler.
       YAY - SAT Bölge Bayii Yemen Öztürk, kampanyası ile ilgili bilgi verirken, "Böyle bir kampanya ve fırsatı kimse kaçırmasın. Türkiye böyle bir kampanya görmedi. Biz ilgi bekliyorduk ama beklediğimizin üzerindeki ilgiye de şaşırmadık dersek yalan olur. Vatandaş halen, bu kampanyanın bir şaka ve reklam olduğunu zannediyor. İlgiden memnunuz" diye konuştu.
       Kayseri'nin Cumhuriyet meydanı, Osman Kavuncu, İnönü ve Kocasinan bulvarları, Sivas, İstasyon, Talas gibi en işlek caddelerinde tanıtılan kampanya otomobilleri, vatandaşlar tarafından beğenildi.