The Others Özsahrayıcedid: 3. lig hakkımızdı

Özsahrayıcedid: 3. lig hakkımızdı

18.05.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Özsahrayıcedid: 3. lig hakkımızdı

Özsahrayıcedid: 3. lig hakkımızdı

       ÖZSAHRAYICEDİD futbol takımı yöneticisi Ömer Bir, 3. lige yükselme maçında sahadan çekilen rakipleri Pursaklar Belediyespor yöneticilerinin "şike" iddialarına "Şimdiye kadar elde ettiğimiz galibiyetler 3. lige bileğimizin hakkıyla çıktığımızın kanıtıdır" diye tepki gösterdi.
       Başarılarına gölge düşürülmek istendiğini, son üç yıldır sürekli haksızlıklara uğradıklarını ve hep uzatma dakikalarında elendiklerini belirten Bir şöyle konuştu:
       "Bugünkü noktaya meşru ve haklı mücadelemiz sonunda ulaştık. Bir kahve köşesinde 3 metrekarelik bir alanda spor faaliyetlerini sürdürüyoruz. Devletten hiçbir yardım almadan 350 kişiyi sokaklardan alıp spor alanına çekiyoruz. Biz bu şartlarda çalışırken çete yakıştırması haksızlık olmuyor mu?"
       Maçın oynandığı Zonguldak Şehir Stadı'nın tribünlerinde yalnızca Sami Hoştan, Ayhan Çarkın ve Oğuz Yorulmaz'ın değil çok sayıda belediye başkanıyla üst düzey bürokratın da bulunduğunu hatırlatan Bir şöyle devam etti:
       "Takımda sekiz üniversiteli, yedi öğretmen yer alıyor. Eğitim düzeyi bu kadar yüksek takımımız 32 maçta bir tek kırmızı kart bile görmedi. Yaptığımız 32 maçta hiç yenilmedik. 31 maçı kazandık. Toplam 119 gol atıp sadece 20 gol yedik. Maçın hakemlerine de iddia edildiği gibi en küçük bir etki yapılmadı. 3. lige bileğimizin hakkıyla yükseldik."