The Others 'Piyanist' garson!

'Piyanist' garson!

24.12.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ve 'Stalker'

Piyanist garson




Her çarşamba "Kapalı Gişe"de iyi filmler yayınlayan TRT 1, bu kez başrolünü Robert De Niro'nun oynadığı etkileyici bir polisiyeyle karşımızda. Medyanın artan gücü üzerine yoğunlaşan film, bunu yaparken didaktik olmamayı başarıyor. Konu şöyle:
Avrupa'dan gelen iki "kötü adam", ABD'deki "kuralsızlığı" keşfeder. İşledikleri cinayetleri kaydetmeye başlayan iki kafadar, bir süre sonra "medya kahramanı" haline gelir. "İyi"yle "kötü"nün birbirine girdiği bu şartlarda dedektiflerin işi hiç kolay olmayacaktır.
Kadroda "Frasier" dizisinden Kelsey Grammer'la "Sex and the City"den Kim Cattrall de var.

On Beş Dakika / "15 Minutes" (2001)
Oynayanlar: Robert De Niro, Edward Burns, Kelsey Grammer
Yönetmen: John Herzfeld
TRT 1 / 20.30


"Restoran", bir grup garsonun hayallerini ve müşterilerle ilişkilerini konu alıyor. Filmin en önemli özelliği ise bu yıl "Piyanist"le en iyi erkek oyuncu Oscar'ı kazanan Adrien Brody'yi değişik bir rolle ekrana getirmesi.
TV8 / 21.00



"Ustalara Saygı" kuşağında geçen hafta "Solaris"i yayınlayan CNBC-E, bu kez yönetmen Andrei Tarkovsky'nin bir başka bilimkurgu çalışmasına yer veriyor. Aleksandr Kajdanovsky'nin başrolünü oynadığı 1979 yapımı "Stalker", Rusya'nın gizemli bir bölgesinde yaşanan sıra dışı olaylar üzerine kurulu.
CNBC-E / 22.00


"AŞK Olsun"da Leyla, Hande'yle, Timur'un doğumgününde de karşılaşınca bir rakibinin olduğunu anlar. Onunla başetmek için de gençleşmeye karar verir.
KANAL D / 19.50


Sİbel Can ve Emre Kınay'lı "Berivan" yine heyecanlı bir bölümle karşınızda. Berivan ve Ferhat, Kudret'i çiftlikten gönderirler. Bu karışıklığı fırsat bilen Meryem de Berivan'a tuzak kurar.
KANAL D / 21.20