The Others Polis’ten KTÖS’ün hesaplarına inceleme

Polis’ten KTÖS’ün hesaplarına inceleme

06.01.2017 - 17:25 | Son Güncellenme:

KTÖS Genel Sekreteri Şener Elcil, hükümetin sendikalarla ilgili hazırladığı yeni yasa tasarısını sert sözlerle eleştirdi

Polis’ten KTÖS’ün hesaplarına inceleme

Polis’ten KTÖS’ün hesaplarına inceleme

Haberin Devamı

MİLLİYET ÖZEL
KTÖS Genel Sekreteri Şener Elcil, hükümetin sendikalarla ilgili hazırladığı yeni yasa tasarısını sert sözlerle eleştirdi. Hükümetin sendikalardan intikam almak istediğini savunan Elcil, "Hükümet sendikalarla uğraşacağına, 148 müşavir ordusu var onların devamlılığını durdursun" dedi. Hükümetin müşavirlik konusunu ele almadığını ifade eden Elcil, "Müşavirler içerisinde öğretmenler de var. Şuanda değiştirilmek istenen yasa ile 12 kişi etkileniyor" dedi.

'Polis inceleme yapıyor'

Siyasi partilere verilen yardımların da gündeme gelmesi gerektiğini kaydeden Şener Elcil, kendisine yönelikte yıldırma adımları atıldığını söyledi. Eşi hakkında da "sudan bir sebeple soruşturma" da açıldığını belirten Elcil, "Polisin de KTÖS'ün hesaplarını incelemeye aldığını" açıkladı.

Haberin Devamı

Çalışanların maaşı kesilecek

DP Milletvekili Özdemir Berova, Serdar Denktaş ve Mustafa Arabacıoğlu, UBP Milletvekili Zorlu Töre ve Dursun Oğuz ile Bağımsız Milletvekili Hasan Taçoy, öğretmenlerin profesyonel sendikacılık yapmasını engellemeye yönelik Öğretmenler (Değişiklik) Yasa Önerisi’ni Cumhuriyet Meclisi’ne sunmuştu. Öneri, iki öğretmen sendikası için çalışan 3 profesyonelin maaşının kesilmesini de içeriyor.