The Others Profesöre dayak

Profesöre dayak

19.10.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Profesöre dayak

Profesöre dayak


ŞAKİR AYDIN İstanbul


       Özel Doğaner Hastanesi'nde guatr ameliyatı olan Hatice Eşiyok'un, operasyonun ardından ölmesi, yakınlarını çılgına çevirdi. Eşinin aşırı narkoz sonucu öldüğünü öne süren Ahmet Eşiyok, hastanedeki doktorlara saldırdı. Ameliyatı yapan Prof. Dr. Necmettin Sökücü, ölüm nedeninin otopsi raporundan sonra belli olacağını söyledi.
       Yemek yerken zorlanan Hatice Eşiyok (32), eşiyle önceki gün saat 10.00 sıralarında, daha önce de tetkiklerini yaptırdığı Aksaray'daki Özel Doğaner Hastanesi'ne başvurdu. Eşiyok, aynı gün saat 14.15'te ameliyata alındı. Sökücü'nün gerçekleştirdiği 2.5 saatlik ameliyattan sonra servise çıkarılan Eşiyok, saat 23.00 sıralarında hayatını kaybetti.
       Ahmet Eşiyok da, eşinin aşırı narkozdan öldüğünü öne sürerek, hastanede doktora saldırdı. Olay yerine gelen polis, hasta yakınlarını ve ameliyatı gerçekleştiren Sökücü'yü gözaltına aldı. Hasta yakınları ifadeleri alındıktan sonra serbest kalırken, Sökücü geceyi karakolda geçirdi. İfadesinde, "Ameliyatı ben yaptım. Başarılı ameliyat sonrası tekrar muayene ettim. Herşey normaldi, bunun üstüne ben de evime gittim" diyen Sökücü, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yazarlar