The Others Promosyona çıktılar

Promosyona çıktılar

23.01.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Promosyona çıktılar

Promosyona çıktılar


Cuma gecesi "Kahpe Bizans"ın promosyon çalışmalarına hız verildi. Mehmet Ali Erbil de yarışma sırasında Okan'ın şovunu kastederek; "Bu gece promosyona çıkıyoruz" dedi. Kendini ti'ye alması hoşuma gidiyor. Okan, uzun bir aradan sonra açılışı Osman Yağmurdereli, Demet Şener ve Mehmet Ali Erbil'le yaptı. Ortak bir amaç için biraraya gelmişlerdi. Gece Okan - Mehmet Ali arasında geçti. Bu arada Osman Yağmurdereli şarkı söylerken, Mehmet Ali ile Demet Şener "medyatik" slow yaptılar.
 

TGRT Haber'de para birimimiz ile ilgili haber vardı cuma akşamı. 113. sıralara yaklaşmışız. "Adı sanı duyulmamış para birimlerinden de geri kaldı" yorumu yapıldı. Daha da ileri gidilerek "taş devri yaşayan ülkelerin paraları" sözü edildi. Heyecanlı, onuruna yorumlarda pek bir düşkün, ama işe gelince sermesini çok seven bir yapıya sahibiz. Böyle psikolojilerin para birimi bazındaki yorumu da yukarıda görüldüğü gibi oluyor.
 

"Çarkıfelek"teki Özlem Hanım ABD'ye gidiyormuş. Bu yarışma "çok uluslu" bir yarışma. Çeşitli ülkelerde Özlem Hanım gibi "Çarkıfelek hanımları" var. İşte onlar bir araya geliyorlarmış. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edecektir Özlem Hanım. Adettir, böyle "temsil" değeri olan gezilere giderken pastırma, sucuk, pelte, incir, üzüm götürülür. Artık fındık da olabilir.
 

Reha Muhtar yakaladı mı affetmiyor. Barış Manço için "benim kollarımda öldü" diyen hanım kızımızın bir bantını yayımladı. Sonra kıssadan hisse, genç kızımıza "Monica Lewinski ayaklarına yatmamasını" öğütledi ve noktayı koydu; "Reha Muhtar seni böyle rezil eder...". Sanırım "benzer" bantlar Reha Muhtar'da mevcut, ya da bunu görenler sıraya girmiş olabilir, kollama zamanı geldi.
 

"Haber Hattı"nda Mesut Yar, zaman azman güzel laflar ediyor. Cuma gecesi her kanalda sevimli panda yavrusu vardı. Ancak pandaya en değişik yorumu Mesut Yar getirdi. Pandanın tüm Amerika'da (ve bu şekilde hemen hemen tüm dünyada) tanınmasını, TV gözlüğünden izlenme oranlarına indirerek tüm TV'cilere "Allahın panda ratingi" vermesini diledi.