The Others RTÜK'ten TRT'ye

RTÜK'ten TRT'ye

11.05.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

RTÜK'ten TRT'ye

RTÜKten TRTye


  RTÜK'te üç üyenin; Nedim Tekin Ercan San ve Şevki Göğüsger'in görev süreleri bitiyor. Duyduğuma göre bu üç aday TRT Yönetim Kurulu'na seçileceklermiş. Bu doğruysa iş yanlış...

  Adaylara bakıyorum, bir tek DSP'nin adayı "TV ile ilgili"... Gazeteci Nuri Kayış ve kameraman Şeref Özer... Diğer partilerin hiç mi eşi dostu yok medyada!

  Bizim gazete "Seks, Uyuşturucu ve Rock'n Roll" başlığını taşıyan 4 VCD'lik belgesel veriyor okura. Bu slogan ABD'li muhafazakarların 60'lı yıllarda rock müziğine karşı duruşlarının sloganıydı. Belgesel ise 90'lı yılların müzik uyuşturucu ve seks trendlerini anlatıyor. Ne kadar anlatsa da ben rockçıyım!

  Hıncal Uluç, Kenan Onuk ve Haşmet Babaoğlu'nu artık izlerken aklıma hep meşrubat geliyor. Reklamcı için akıllı, izleyici için gazozlu bir durum!

  Antalyalı Fazlı'nın bonservis bedeli 10 milyon dolar, Denizlispor'lu Yusuf'un ki ise 7 milyon dolar. Yahu göz var nizam var... Şimdi sen bu futbolcuya bu parayı verdiğin zaman bir yıl sonra bu paranı çıkarabiliyor musun? Örneğin tribünler doluyor mu? Tribünler Fazlı'yı seyretmek için özel olarak dolacak mı? Ya da onu TV'de izlemek için millet oturup o kanalda "izlenme rekoru" sağlayacak mı? Beni Avrupa'da yapacağım maçlarda hangi oranda temsil edebilecek? Artık para verirken bu kıstaslar geçerli olmalı. Biri orta sıralarda diğeri düşme hattında takımların futbolcularına bu paralar hala veriliyor. Mesaj; "bizim takımlar hala akıllanmadı?"

  Pazartesi Show TV ana haber bülteninde "Viagralı baklava" haberi vardı. Ama görüntüler geçen yıl yapılan "light baklava" basın toplantısındandı. Toplantıyı düzenleyenler aradı!