The Others Sabah notları

Sabah notları

29.03.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sabah notları

Sabah notları

Sabah notları

Ece Erken, sanırım o gülüşünü bilerek ve isteyerek yapıyor. Bir insanın 24 saat o şekilde dolaşması imkânsız. Ama Erken "izleyicinin cici kızı" olduğu için, yaşamın her anında sempatik halde dolaşması gerekiyor. Kendinizi onun yerine koyun. Durup dururken, hiçbir neden yokken gülmek zorundasınız. İmaj dünyası kolay değil.

"Enteresan şeyler başınıza geliyordur, değil mi?" İşte Türk gencinin Ece Erken’de özetlenen zengin Türkçesi.

Singer dikiş makinasının sponsor olduğu bir program var. Ev dekoru Alp Dağları’ndaki Heidi’nin dedesinin evi gibi. Yani Fatih Mahallesi’nde oturan ve dikiş diken bir hanım izleyici için hayli yabancı. Heidi’nin anneannesi filan olsa anlardım.

Gözleri gülmekten çizgi halinde olan iki sunucumuz da ATV’de. Kalemle çizilmiş gibi dolaşıyorlar. Bu da zor. Yüzünüzü o halde düşünün ve değişmeyeceğini hayal edin. İşkence gibi.

Sabah programlarında şarkı arasına doktor çağırılması hayli sıkıntı yaratıyor. "Aşk çiçeği" diye ağlatan şarkı sonrasında "şimdi karşınızda doktorunuz" diye bir anons. Konu birden "aşk çiçeği"nden "liposuction"a geçiyor.

Aydın’ın aşçısı "TV’de aşçı" imajına yeni bir yorum getirdi. Ses tonu Orta Anadolu, önlüğü ve külahı Güney Amerika... Değişik bir yorum.

"Nane Limon Kabuğu"na çağrılan teyzemlerin önlerindeki masada sadece çiçek var. Karşı pastaneden üç- dört tatlı, tuzlu bir şeyler aldıramazlar mıydı? Bir 12’lik poşet çayı da sıcak suya atıp veremezler miydi? Yoksa ben mi alıp getireyim?