The Others Salı gecesi ekranda

Salı gecesi ekranda

01.04.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Dizi günlüğü

Salı gecesi ekranda



     Kiralık katil olan ve prensipleri dışında hiçbir şeyi umursamayan John Smith, son "icraatının" ardından Teksas’ta bir kasabaya gider. Jericho adlı bu yerde herkesin bir köşeye sinmiş olduğunu anlayan John, böylece oraya hükmeden iki çeteyle de yakınlık kurar. Ama acaba bu oyun ne kadar sürecektir?
     
     Kurosawa’nın öyküsü
     "Her savaşın iki tarafı vardır. John Smith iki tarafa da ait" sloganından yola çıkan filmin öyküsü, Ryuzo Kikushima ile ünlü yönetmen Akira Kurosawa’nın imzasını taşıyor. Başarılı aksiyon sahnelerinin yanı sıra espriler de tam Bruce Willis hayranlarına göre.
     KANAL D / 23.00


     KENAN Işık’ın sunduğu "Kim 500 Milyar İster" bu hafta salı günü ekrana geliyor. Yayınlandığı gün en çok izlenenler arasında zirveyi hiçbir yapıma kaptırmayan yarışma yine heyecanlı anlara sahne olacak.
     KANAL D / 22.00


      Çocuklar Duymasın: Selami "taş fırın erkeği" olunca Haluk, ne yapacağını şaşırıyor. Havuç ise daha kolay kız tavlama peşinde, saçını yeşile boyuyor. ATV / 20.30
      Zalim: Ayaz (Mahsun Kırmızıgül) ve Sudenaz (Ceyda Düvenci), Kayseri’ye ulaşıyor. Ama orada hiç de hoş karşılanmıyorlar. STAR / 21.35
     
     
     Muazzez Ersoy tarzını değiştirerek, bir türkü programı sunmaya başlıyor. "Eyvanına Yandım" adlı programın ilkinde Ersoy, İzzet Yıldızhan ve İbrahim Erkal’ı konuk edecek.
     TGRT / 21.30


     Pınar Türenç, Irak savaşının 13. gününde gelinen noktayı tartıştırıyor. Kurtcebe Alptemuçin, Emre Gönensay ve Mehmet Ali Bayar, yaşanması muhtemel gelişmeleri değerlendirecek.
     TV8 / 21.00