The Others Sebeha gader dens

Sebeha gader dens

16.09.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sebeha gader dens

Sebeha gader dens



PAZARTESİ sabah 09.30 gibi Nur Ertürk ile başlıyor eğlence... Konuğumuz Hakkı Bulut. Dişleri de porselen ve hafif tavşan durumları. 10.15 civarında Selami Şahin sazı eline alıyor atv'de. Berdan Mardini konuğu. Vallahi tam "Anadolu erkeği"... Şimdi o bir "efe"... Özcan Deniz'e benzediği için çıkardılar. Ama ondan daha yapılı ve besili gibi geldi bana. Yine Show TV'de 10.30 gibi Kuşum Aydın başlıyor. O daha bir "feminen" (diğer taraflarda bıyık ve kıl tüy bolluğu mevcuttu), Ebru Gündeş ve Özlem Yıldız'ı konuk etmiş. Saçları kestirmiş ve boyatmış Kuşum Aydın. Kızıl kestane olmuş. Özlemişiz valla... Neyse fazla takıldım ona. Benim üzerinde durduğum bir başka konu da konuklar. Üç programa nereden baksanız ortalama 50 kişi gelse, bunların çoğu da ev hanımı... Sabahın köründe kalkıyorlar, kahvaltı hazırla, sonracığıma bir şekilde saçlar yapılıyor (bir gün önce kuaföre gitmişlerdir) kimi Haznedar'dan, kimi Fatih mahallesinden, kimi Bağcılar'dan, kimi de Kartal'dan filan yola çıkıp servis araçlarına doluşup geliyorlar. Sabahın dokuzunda eller havaya, kalçalar oynuyor bütün hünerler gösteriliyor... Bu kadar eğlenenen bir İtalyanlar vardır... Haa unutmadan bir de bu kafileye yakında Seda Sayan da eklenecek. Allaaah yeme de yanında yat! Kim demiş içimiz kararmış diye... Ne IMF, ne Amerika, bir elinde Aydın bir elinde Seda, umurumda mı dünya!

BİZİM Civciv Adalet TRT 1'deki programını bitirirken "Haydi hepinize orgazmlı günler" demiş. Kimine göre "pek bir ayıp" kimine göre ise "hayatın gerçeği"... Anneler babalar hala "oğlum seni leylek getirdi" hikayelerinde misiniz? Çocuk etkilenecekmiş... Keşke rahat rahat orgazm olsak!

FUTBOL programlarının bugün ayrıntılarını girmeyeceğim... Yarın daha bir ayrıntılı yazarız. Bol not var... Ama bir noktayı belirteyim... Bu haftanın özeti şu; Futbol kültürü denen şey bizde yoooooookkkkkk... Futbolcu futbolcu değil, hakem zaten sizlere ömür, yönetici desen amigo standardında, yorumcu desen aklınca "etik" takılıyor da gaza getirmenin önde gideni... Eh seyirci zaten tüm bunların özeti... Dön baba dönelim her sene aynı hikayeyi anlatalım. Biz böyle gideriz, değişim bir bütündür... Fitbol ve kültür...