The Others Sentim, Dell / MC’ye teknik destek verecek

Sentim, Dell / MC’ye teknik destek verecek

15.12.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sentim, Dell / MC’ye teknik destek verecek

Sentim, Dell / MC’ye teknik destek verecek


Dell Yetkili Servis Sağlayıcısı Sentim Destek, Türkiye pazarında bulunan tüm Dell / EMC ürünlerine teknik destek vermeye başladı. Sentim Destek mühendislik ekibi bu ürünlere destek verebilmek için gerekli olan eğitimlerin tamamını, Dell’in İngiltere merkezindeki laboratuvarda tamamladı. Toplam üç hafta süren eğitimde, temel UNIX eğitimi, Dell / EMC FC4500 ve FC4700 ürünleri kullanılarak Windows 2000, Novell Netware ve Sun Solaris makinelerden oluşan SAN kurulumu konuları ele alındı.

7 gün 24 saat
Sentim, aldığı eğitimlerin ardından tüm Dell / EMC veri depolama ürünlerine destek verebilecek yeterliliğe sahip bulunuyor. Destek 7 gün 24 saat boyunca 4 saatte müdahale esasını temel alıyor.
Sentim Destek Genel Müdürü Murat Mediçeler, konu hakkında şunları söyledi:
"Müşteri, herhangi bir arıza halinde Dell’in İrlanda’da, tüm Avrupa ülkelerinde bulunan Dell / EMC ürünlerine destek vermek için kurmuş olduğu telefona, arıza bildiriminde bulunuyor.
Telefonda problemin detaylı analizi yapıldıktan sonra çözüme kavuşturulamazsa, değişmesi gereken parçalar tespit ediliyor. Ardından hızlı bir şekilde, müşteri adresine bir mühendisle beraber eşzamanlı olarak değişmesi gereken parça gönderilerek problem çözülüyor. Tüm çağrılar Dell tarafından sonuçlanana kadar en etkin şekilde takip ediliyor."