The Others Show Must Go On...

Show Must Go On...

04.12.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Show Must Go On...

Show Must Go On...

Show Must Go On...

Hulki Cevizoğlu'nun kabuğunun içine bu hafta Mezarcı girdi. Hani herkes çıkardı, bir de bizim "üslup"tan seyredin şeklindeydi.

O sıralarda bir arkadaşım aradı. "Ne yapıyorsun" diye sorduğumda gelen cevap olayı anlatmaya yetti, "Mezarcı'yı hiç izlememiştim. Görünce takılayım dedim"... İşte gerçek. Bir film Mezarcı. Hayatı, sözleri, giyimi, yani her şeyiyle bir film. Hmmm, cumartesi gecesi kaçırdınız mı? Merak etmeyin yine vizyona girecektir bir yerde. Queen'nin ölümsüz şarkısı gibi, "Show Must Go On" (Şov Devam Etmeli)...

Şimdi "yiğidi öldür, hakkını yeme" sözü Hulki Cevizoğlu için geçerli. Ben ona "akıllı sorgucu" demek istiyorum. Karşı tarafın sözlerinden soru çıkaran, ekrandaki ender isimlerden biri. Bir de bu arada yeri gelmişken Selahattin Önkibar'ı da es geçmemek lazım. O da akıllı soran ve konuğun konuşmasına yer vermeyi tercih eden isimlerden biri (TGRT'den).

Durum şimdi Mezarcı'nın ailesine doğru gidiyor. Annesinin konuştuğu ya da konuşmadığı ya da konuşamayacağı iddiaları var. Bir de Şerafettin Mezarcı vardı. Amca Mezarcı yani. Bana göre biraz çelişkiliydi. Mezarcı'ya göre annesi, okuma yazması olmayan, basında çıkan sözleri söyleyemeyecek biri. Amca Mezarcı ise yeğeni ile bir sorunu olmadığını söyledi. Ama canlı yayında ikili telefon görüşmesine Hasan Mezarcı girmedi. Cevizoğlu da haklı olarak "Hasan Mezarcı sizinle niye konuşmak istemedi" sorusunu sordu. Gelen cevap yukarıdaki çelişkiyi ortaya koydu. Yani kısaca sırada Mezarcı ailesi var. Yakında vizyonda olabilirler onlar da. Çünkü Cevizoğlu'na geleceklermiş, son anda bir şekilde vazgeçmişler. Amca Mezarcı CNN Türk'e çıkmış... Ama asıl iş Reha Muhtar'da!

Meşhur Kunta Kinte... Bizim kuşağın unutamadığı bir isim. "Kökler" dizisi vardı. Ve orada bir Kunta Kinte... İşte onun inanılmaz öyküsü Kanal 7'de bu akşam başlıyor.