The Others SİTE YÖNETİCİLERİNİN DİJİTAL ASİSTANI “APSİYON”

SİTE YÖNETİCİLERİNİN DİJİTAL ASİSTANI “APSİYON”

05.01.2018 - 17:04 | Son Güncellenme:

APSİYON; apartman, site, rezidans ve iş merkezi gibi yaşan alanlarının yöneticilerine; müşteri ilişkileri yönetimi (CRM), finans, muhasebe, iletişim ve online aidat tahsilatı gibi hizmetleri tek çatı altında toplayarak 360 derece hizmet sunan online bir yönetim platformudur.

SİTE YÖNETİCİLERİNİN DİJİTAL ASİSTANI “APSİYON”

Bilgisayar, tablet, akıllı telefon, televizyon; kısacası internete bağlanabileceğiniz, her cihaz üzerinden kullanabileceğiniz gerçek bir internet uygulamasıdır.

Haberin Devamı

Apsiyon ile tüm yaşam alanlarınız eksiksiz, pratik ve güvenli bir yönetime sahip olur!

Apsiyon’un içerdiği ürün özellikleri, tesis yönetiminde doğan tüm ihtiyaçlarınıza anında cevap verir.Apsiyon’la hiçbir zaman yalnız kalmazsınız!Apsiyon’da satış sonrasında size hizmet veren güçlü bir Destek Ekibi ve her zaman sistemi daha iyiye taşımak için çalışan bir aktif bir Yazılım Ekibi vardır.

Apsiyon, verdiği ürün eğitimleriyle Apsiyon’lu olan tüm yönetimlere kolay kullanım imkanı sunar.Site yönetiminizi, sadece Apsiyon kullanarak; entegrasyonlar, sunulan pratik çözümler ve birlikte çalışılan çözüm ortakları ile daha hızlı ve verimli şekilde yapabilirsinizApsiyon’la manuel iş yükünüz yok denecek kadar azalır!

Haberin Devamı

Eğer sitenizi en modern şekilde yönetmek ya da müşteriniz olan sitelere en iyi hizmeti vermek istiyorsanız tercihinizi Apsiyon’dan yana kullanmalısınız!

Apsiyon’un müşterilerinden bahsedecek olursak, bunlar; profesyonel yönetim firmaları, inşaat firmaları ve bağımsız yönetilen konut alanlarıdır;

Profesyonel yönetim firmaları, tüm projeleri Apsiyon üzerinden, tek ekranda görüntüleyerek yönetirler. Kârlılık, iş listesi ve finansal faaliyetler ile ilgili bilgi edinebilirler.

İnşaat firmaları, Apsiyon ile yönetilen konut ve binaların sahip oldukları yönetim kalitesi sayesinde marka değerlerini artırırlar.

Kendi yönetimini yapanlar ise daire sakinlerine sundukları tüm hizmetleri Apsiyon ile tek bir platformda bir araya getirirler. Bu sayede, site yönetimleri verimlilik sağlar.

APSİYON, SİTE SAKİNİNİN DE YANINDA

Apsiyon, site sakinlerine de kolaylıklar sağlıyor.

Site sakini, istediği an finansal durumunu görebiliyor, mevcut finansal durumu raporlayabiliyor ve aidatını istediği an kredi kartıyla ödeyebiliyor. Aynı zamanda ortak alanlara rezervasyon yaptırabiliyor, site içi iletişimlere katılabiliyor, bilgi alabiliyor, taleplerde bulunup ihtiyaç duyarsa yöneticisiyle de doğrudan iletişime geçebiliyor.

Apsiyon’un, müşterileri için özel olarak geliştirilen mobil uygulaması ücretsiz olarak hizmet veriyor!

Haberin Devamı

Kullanıcılar, Google Play ve App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen Apsiyon mobil uygulamasıyla;

Cepten aidat sorgulama ve ödeme işlemleri kolaylıkla yapılabiliyor,Kira ödemesini gerçekleştirebiliyor,Rezervasyon özelliği ile sitenin; havuz, tenis kortu vb. toplu kullanım alanları için yer ayırtabiliyor,Site yönetiminin yapmış olduğu anket ve gönderilerden haberdar olarak yorum yapabiliyor,Telefon rehberi özelliği ile ihtiyaç duyulan kişilere anında ulaşabiliyor, site sakinleriyle ve yönetimle daha hızlı iletişim kurulabiliyor,Arıza durumunda çözüm taleplerini rahatlıkla iletebiliyor ve süreçle ilgili bilgi alabiliyorlar.

2012’nin Haziran ayında Melek Yatırım, 2016’nın Eylül ayında Earlybird VC’den A Series yatırım ve 2017’nin Aralık ayında da bu yatırımın devamını alan APSİYON, Wired UK’e göre Avrupa’nın En Gözde 100 Girişimi 2017 Listesi’nde ve “İstanbul Merkezli En Gözde 10 Girişim” arasındadır!Apsiyon şu anda; 70 kişilik ekibi, bir Merkez Ofis ve bir Ar-Ge Merkezi ve 4 bölge müdürlüğü ile 65 ildeki 2800 sitede, 320.000’den fazla konuta, her gün yenilenen yapısı ile daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarını sürdürmektedir.