The Others 'Son Samuray'ın kamera arkası

'Son Samuray'ın kamera arkası

03.02.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kımıl kımıl reklam sohbeti

Son Samurayın kamera arkası




Kanal D'de bu gece yeni bir yabancı dizi başlıyor: "Kod Adı"... Bir yandan eğitimini yürütürken diğer yandan CIA'ye ajanlık yapan Sydney'in maceralarını anlatan dizinin orijinal adı "Alias"... Sydney'i canlandıran Jennifer Garner, dizideki rolüyle 2001'de en iyi kadın oyuncu dalında Altın Küre aldı. 2002 yılında da aynı ödüle aday gösterildi.
KANAL D / 23.30


DÖRT dalda Oscar'a aday gösterilen, 100 milyon dolarlık bütçesiyle yılın en büyük prodüksiyonlarından biri olan ve başrolünü Tom Cruise'un oynadığı "Son Samuray"ın perde arkası bugün CNN TÜRK'te ekrana gelecek. Programda, Samuray olabilmek için zorlu bir süreçten geçen Tom Cruise ve yönetmen Edward Zwick ile yapılan özel röportajlar, sette yaşananlar, beyaz perdeye yansımayan ayrıntılar ve yapım öyküsü var.
CNN TÜRK/12.20-22.30


GüneŞ Tulga'nın hazırlayıp sunduğu "Pack Shot" Cem Yılmaz'ın son reklam filmini ele aldığı bölümle bir kez daha ekrana geliyor.
TV8 / 22.00



"BEŞN birK" bugün, yarın ve perşembe günü müzisyenleri ağırlıyor. Bugünkü konuklar Ezginin Günlüğü. 20 yıldır müzik çizgisini değiştirmeyen grup, en güzel şarkılarını seslendirecek.
CNN TÜRK / 21.00


"YÜZYILIN Akşları" belgeselinde bu kez Beatles'ın efsanevi üyesi John Lennon ve Yoko Ono'nun aşk öyküsü anlatılıyor. Tabii Can Dündar'ın seslendirmesiyle.
CNN TÜRK/22.00