The Others Start, Kanal D’de

Start, Kanal D’de

12.04.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Mahsun Kırmızıgül ‘Yüzyılın Türküleri’yle ‘Zaga’da; albümün ilk klibiyle de ‘Neler Oluyor Hayatta’da ekranda

Start, Kanal D’de

Start, Kanal D’de

Mahsun Kırmızıgül ‘Yüzyılın Türküleri’yle ‘Zaga’da; albümün ilk klibiyle de ‘Neler Oluyor Hayatta’da ekranda

Mahsun Kırmızıgül Anadolu’nun yedi ayrı bölgesinin ezgilerini taşıyan "Yüzyılın Türküleri" albümü ile müzik dünyasına iddialı bir dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Türkü Türkü Türkiye
Pir Sultan Abdal, Aşık Veysel, Nesimi, Muhlis Akarsu, Neşet Ertaş, Âşık Mahsuni ve daha bir çok ustanın eserlerini seslendirdiği "Yüzyılın Türküleri" için "Türküler bir ülkenin kültür mirasıdır. Ben halkımın ruhuyla kendi ruhumu birleştirdim. Bugüne değin yaptığım en yürekli, en anlamlı albüm" diyen Kırmızıgül bu gece "Zaga"ya konuk olacak.
Okan Bayülgen’in programında Kırmızıgül’ün yanı sıra Mezdeke dans grubunu da izlemek mümkün. Ayrıca "Yarasalar" adlı yeni bir bölüm de ilk kez izleyicinin karşısına çıkacak.
KANAL D / 23.30

Medya ve ekonomi
CELAL Pir’in sunduğu, "NTV’ye Sorun"a bugün Türkiye vergi rekortmeni, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan konuk olacak. "Medya ve Ekonomi" konulu programda Doğan, Türkiye’deki vergi sistemi, ekonomik krizin nedenleri, çıkış yolları, iş yaşamı, hedefleri, yönetim anlayışı gibi konularda yöneltilen soruları yanıtlayacak.
NTV / 14.15

Bir TRT klasiği
Mehmet Ali Erbil’in sunduğu "Bir Başka Gece"ye Adnan Şenses ve Sertab Erener katılacak... Füsun Erbulak, Zafer Önen, Buket Dereoğlu, Özgür Özgülgün ve Kayra Şenocak’ın oynadığı skeçler ve "Çiçek Taksi" ekibinin katıldığı "Hadi Anlat Bakalım" da var.
TRT 1 / 21.35

Hediyenin üst sınırı
LEVENT Kırca-Oya Başar ve arkadaşları yine gündemi hicvediyor. Yapımın flaşında, milletvekillerinin alacağı hediyelerin "üst sınırı"nın tartışıldığı "Rüşvet" adlı skeç var.
"Soygun Manzaraları", "Eller Havada", "Sarılma", "Kriz Var", "Afedersiniz" ve "Sarhoşun Nikâhı" izleyeceğimiz diğer skeçler.
KANAL D / 20.35