The Others Suçlar mercek altında

Suçlar mercek altında

09.10.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

‘Haber Özel’, Kerimcan Kamal’ın genel yönetmenliğinde ekrana dönüyor. Programda farklı zamanlarda gündemi meşgul eden iki cinayet irdeleniyor

Suçlar mercek altında

Suçlar mercek altında

Haber Özel’, Kerimcan Kamal’ın genel yönetmenliğinde ekrana dönüyor. Programda farklı zamanlarda gündemi meşgul eden iki cinayet irdeleniyor

Kanal D’nin araştırmacı programı "Haber Özel", güncel dosyaları ve yeni kadrosuyla bu gece yayına başlıyor. Yaz tatilini bitiren program, artık Kerimcan Kamal’ın genel yönetmenliğinde ekrana gelecek.
Ertan Turhan’ın yönettiği, Gökhan Bektaş’ın yapım sorumluluğunu üstlendiği "Haber Özel", sezonu Üzeyir Garih cinayetiyle açıyor. ABD’ye düzenlenen terörist saldırılardan sonra Garih cinayeti pek gündeme gelmedi. Bu yapımda, Yener Yermez’le ilgili ele geçen yeni ipuçları ve Garih’in Yermez’le konuşmasına ilişkin bulgular var.

Susurluklu kardeşler cinayeti
Programın ikinci dosyasında yine bir cinayet irdelenecek. Geçtiğimiz mayıs ayında Susurluklu kardeşler Ebru ve Işık Balkan öldürüldü. Polise göre, cinayetin zanlısı Fikret Aydın adlı işadamıydı. Şimdi, ortaya iki yeni katil zanlısı çıktı ve işler karıştı. "Haber Özel", yaptığı araştırmayla cinayet perdesini aralıyor.
KANAL D / 22.00

Günün içinden
kültür.net.trt:
Milli dağcı Tunç Fındık’ın konuk sunuculuk yapacağı programda şarkı sözü yazarı Zeynep Talu’yla yapılan bir sohbet de var.
TRT 2 / 10.35

Evdeki Yabancı:
Berna Laçin ile Tardu Flordun’un başrollerini paylaştığı dizide Eren’in kıskançlığı ön planda. Aslı, mezuniyet gecesinde karşılaştığı eski sevgilisi Ali’yle fazla ilgilenince, Eren evden ayrılmayı düşünüyor.
KANAL D / 20.35

Bizim Otel:
Almanya’dan kesin dönüş yapan bir gurbetçinin "otelcilik" macerası... Başrolde Tarık Pabuççuoğlu var.
ATV / 20.45

Alkışlar:
7. İstanbul Bienali’ne bakış, Şakir Eczacıbaşı Fotoğraf Sergisi, Omar Sosa konseri, Serap Aksoy Gürkan’ın programından birkaç başlık.
TV8 / 22.05

Tanıklar:
Süleyman Çobanoğlu, bu kez Ferdi Tayfur’un yaşamını ekrana getiriyor.
KANAL 7 / 22.45