The Others Süt ve meme

Süt ve meme

09.09.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Süt ve meme

Süt ve meme



SAĞLIKLI süt için sağlığınız için" eğitici reklamında bir vatandaşımız ineğin memelerine asılıp süt çıkarıyor. SÜTAŞ'ın ineklerinin havada uçarken memelerinin görüldüğü ve bunun ahlakımızı bozduğu yolunda RTÜK'e şikayetler gelmiş. Yahu artık abartmayın... Senin çocuk daha neler görmüştür kimbilir annecim!

ROCK'n Coke'u bölüm bölüm Kanal D yayınladı. Başarılı bir görüntü ve ses kaydı olsa olsa MTV kayıtlarında olur. Ses düzeni Serdar Altınçizme imzasını taşıyor. Yiğidi öldür hakkını yeme derler ya. Biz de gerçekleri görüyoruz icabında...

KIBRIS menşeili "İşte Yaz İşte Eğlence"de Ankaralı Turgut vardı. Hani bizim çocukluğumuzda söylediğimiz "Ooo piti piti karamela sepeti"ni "Ankara" havasında söylüyor. Önde çocuklar, arkada bikinili ablalar vardı. Artık kim neye yorarsa bu şarkıyı, çocuklar için mi, ablaları için mi!

BONUS'un, futbolcu seçiminde bir takımın başkanını çağrıştıran reklamı muhteşem. Bir de Radikal Futbol'un reklamı. Futbolcu faul yapıyor sonra rakibinin başını okşuyor. Gol atıyor, acayip seviniyor. Acaba bunlar gerçek mi yoksa şov mu? Hep merak etmişimdir. İşte reklam bu soruların ışığında şu mesajı veriyor; "biz futbola öyle ayrıntılı bakıyoruz ki"...

MFÖ'den sevgili Fuat Güner, Rock'n Coke sonrası söyleşide Kanal D'de... Woodstock festivalindeki 500 bin hayallerini dile getiriyor, "bizde de neden olmasın diyor?"... Fuat abi o başkaydı bu başka. Orada kola 1,5 milyona satılmıyordu, araba ve kredi kartı standları da yoktu ve VİP locası da bulunmuyordu. Ha "kafa" sayısı olarak diyorsan 500 bin olmasa da 10 bin iyidir derim ben! Konserini tamamlamış bir İngiliz müzisyene bu festivalin kız çocukların okula gönderilmesi için gerçekleştirilen projeye katkı sağladığı anlatılıyor ve kendilerinin ne düşündüğü soruluyor. Ben onun yerinde olsam "Bu kadar dev bir organizasyon yapmışlar ama daha kızları okula gönderme işini çözememişler" diye düşünürüm. Biz Türkler böyle şeylere alışkınız. 6,5 milyon dolarlık festival yaparız ama "Haydi Kızlar Okula" diye de bir sorun mevcuttur.

KANAL D'nin "Gelin" dizisi bu yılın flaş dizisi olmaya aday. Nuran Devres gibi işini iyi bilen bir senarist ve Ümit Efekan gibi temiz iş yapan yönetmen... Beni açmadı. Ama bu tutmayacak anlamına gelmez. Bunu öğrendik!