The Others Teknik Yapı Faizlere Meydan Okuyor

Teknik Yapı Faizlere Meydan Okuyor

27.10.2015 - 10:14 | Son Güncellenme:

Teknik Yapı, genel seçim sonrası beklenen fiyat artışlarından önce faiz oranlarını yüzde 0’a çekti.

Teknik Yapı Faizlere Meydan Okuyor

“Serinleten Kampanya” sloganı ile faiz oranlarını yüzde 0’a indiren Teknik Yapı, siyasi ve ekonomik konjonktüre bağlı olarak hızla artan ve yüzde 1,10 seviyelerine çıkan konut kredisi faiz oranlarına rağmen müşterilerini destekleme ve kampanyayı sürdürme kararı aldı.

Haberin Devamı

Uluslararası para piyasalarındaki dalgalanma, döviz kurlarındaki artış ve erken seçim nedeniyle tekrar artmaya başlayan faiz oranlarının konut alıcılarını endişelendirdiğini belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Teknik Yapı’nın bu belirsiz dönemde net adım atmaya karar verdiğini söyledi. Bu kapsamda bir aylık süre için hazırlanan kampanyanın devam edeceğini açıklayan Umut Durbakayım “yüzde1,10 seviyelerine kadar çıkan konut kredi oranlarına karşı müşterilerimizi destekleme kararı aldık. Hazırladığımız kampanya kapsamında anlaşmalı bankalardan kredi kullanacak olan müşterilerimiz için 36 ay vadeli faiz oranlarını yüzde 0’a indirdik ve bu oranı seçim sonuna kadar sabit tutacağız” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Üçü bir arada fırsat paketi

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için “düşük faiz”, “peşinat öteleme” ve “indirim” fırsatlarından oluşan üçlü bir avantaj cazibesi sürüyor.

Teknik Yapı, %75 oranındaki yasal konut kredisindeki faiz oranlarını, tüm projelerinde vadeye bağlı olarak yüzde 0’a indirdi. Kampanya kapsamında % 25 oranındaki peşinatın %10’u sözleşme aşamasında, % 15’i ise bir yıl sonra ödenecek. Ayrıca alternatif ödeme planı isteyenler için; tüm projelerde peşin ödemelerde veya en az %25 peşinat verip %75 banka baz faiz oranları ile kredi kullanmak isteyenlere de % 12 İNDİRİM yapılacak...

Yazarlar