The Others Terör mercek altında

Terör mercek altında

13.09.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

CNN Türk, ABD’deki saldırıyı tüm yönleriyle ele almayı sürdürüyor. Bugün ‘32. Gün’de, ‘uluslararası terörizm’ konulu dosya ve Bin Laden portresi var

Terör mercek altında

Terör mercek altında

CNN Türk, ABD’deki saldırıyı tüm yönleriyle ele almayı sürdürüyor. Bugün ‘32. Gün’de, ‘uluslararası terörizm’ konulu dosya ve Bin Laden portresi var

ABD dışında, CNN’in ilk ulusal dış yatırım ortaklığı olan CNN Türk, ABD’deki saldırıyı yakından takip ediyor. New York, Washington, Londra, Paris, Atina, Roma, Brüksel, Berlin, Moskova, Bağdat ve Kabil’de bulunan muhabirlerine bağlanarak; ayrıca başta CNN olmak üzere AFP, APTN, RTV, Reuters ve AA gibi pek çok haber kaynağı kullanarak saldırının tüm gelişmelerini, Türkiye ve dünyaya yansımalarını aktarıyor. M. Ali Birand, Gürkan Zengin ve Cüneyt Özdemir, stüdyo konuklarıyla saldırının boyutlarını tartışıyor. Bugün de olayın gelişmeleri "Amerika Ateş Altında" başlığıyla ele alınacak.

Farklı coğrafyalarda terörizm
Mehmet Ali Birand ve Rıdvan Akar imzalı "32. Gün" ise "Terör Enternasyonalizmi"ni işleyecek. Birand’ın sunacağı yapımda, dünyanın farklı coğrafyalarında terör eylemi yapan farklı ideolojik gruplar tanıtılacak. Programda, "Usame Bin Laden ve ideolojisi" hakkında bir dosya da yer alacak.
CNN TÜRK / 22.10

Öne çıkanlar
Sİnema Günlerİ:
Pelin Batu’nun sunacağı program, sinemayla ilgili yerli - yabancı haberleri ve özel kamera arkası röportajları yansıtacak. İlk "Sinema Günleri"ne, çekimleri Mardin’de gerçekleşen "Maruf" adlı filmin başrol oyuncusu Meltem Cumbul konuk olacak.
CNN TÜRK / 21.15

KÜLTÜR.NET.TRT:
Bugün Prof. Dr. Süheyl Batum’un sunacağı programın söyleşi konuğu, tiyatro sanatçısı Şahnaz Çakıralp olacak. Yapımda ilginç konu başlıkları da var.
TRT 2 / 10.35

Çİfte Bela:
Mümtaz Sevinç, Gül Onat, Nadide Sultan ve Ayşe Tolga’nın oynadığı dizinin bu bölümünde, gizliden gizliye Osman’ı seven evin emektarı Kezban’ın onu elde etmek için gösterdiği çaba ön plana çıkıyor.
KANAL D / 20.30