The Others Üçü bir yerde

Üçü bir yerde

08.02.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

‘Zaga’ya bu gece şarkıcı İzel ile Yasincan’ın yanı sıra manken Çağla Şıkel konuk oluyor

Üçü bir yerde

Üçü bir yerde

‘Zaga’ya bu gece şarkıcı İzel ile Yasincan’ın yanı sıra manken Çağla Şıkel konuk oluyor

Okan Bayülgen’in şovu bu hafta yine popüler isimleri bir araya getiriyor. "Zaga"da manken Çağla Şıkel’in yanı sıra iki de şarkıcı konuk var: İzel ile Yasincan... İzel, "Bebek" adlı şarkısıyla geçen yıl kendisinden sıkça söz ettirdi. Yasincan piyasanın yeni yüzlerinden. Ve Çağla Şıkel, magazin programlarıyla her gece evlerimize konuk olan ünlülerden... Üçlü, canlı yayında Okan Bayülgen’in sorularını yanıtlayacak.
KANAL D / 23.30


Okan Bayülgen bugün NTV’de "1 Milyon Tık" kampanyasının finalini de sunacak. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın etkinliğine ünlüler de destek verecek. Elde edilecek gelir, 20 bin öğrenci yararına kullanılacak.
NTV / 15.10

Ajda rol kesecek
Suna Pekuysal, Özkan Uğur, Derya Baykal, Toron Karacaoğlu, Ziya Kürküt’ün oynadığı "Yeter Anne"nin bu bölümünde Ajda Pekkan da var. Sanatçı, Altan’ın, annesinin "ricasıyla" dışarıya çıktığı gece tanıştığı Tuğba’yı oynuyor.
ATV / 20.30

‘Olacak O Kadar’ nostalji
Levent Kırca ve Oya Başar şu günlerde vizyonda olan filmleri "Son" nedeniyle "Olacak O Kadar"a bir süre ara verdi. Yakında yeni bölümler için çalışmalara başlayacak olan "Olacak O Kadar" ekibi bu gece daha önce yayınlanan bölümlerden bir derleme ile ekrana gelecek. İzleyemeyenler için kaçırılmaz fırsat.
KANAL D / 20.35

Teoride ve pratikte insan hakları
Eğrisi Doğrusu:
Taha Akyol, Prof. Dr. Aslan Gündüz ile "Türkiye’de düşünce hürriyeti"ni konuşacak. Gündüz, "312. ve 159. maddelerle Türkiye’nin düşünce hürriyeti sınırlarının genişleyip genişlemediği", "AİHM’nin Türkiye’ye bakış açısı" gibi konuları da değerlendirecek.
CNN TÜRK / 22.05

SoruCevap:
Yavuz Baydar bugünkü programında Polis Akademisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tülin İçli’yi konuk ediyor. İçli, "Polis ve güvenlik örgütlerinde insan hakları eğitimi", "Zihniyet değişimi", "AB normlarına uyum" konularında soruları yanıtlayacak.
CNN TÜRK / 19.05